'Club Brugge in pole position voor vertrekkende Genkenaar'

'Club Brugge in pole position voor vertrekkende Genkenaar'

30-05-2018 07:00
23

Siebe Schrijvers staat op het punt om Racing Genk te verlaten. De kapitein van de nationale beloftenploeg wil absoluut meer speelkansen krijgen. RSC Anderlecht polste al voorzichtig, maar het is een andere topclub die een streepje voor heeft.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Club Brugge zijn pijlen op Schrijvers gericht heeft. In het kader 'jong en Belgisch' heeft Blauw-Zwart de 21-jarige aanvaller op de radar gezet. Dinsdag haalden de Bruggelingen ook al Mats Rits in huis als versterking in de breedte.

In de Luminus Arena zit Schrijvers op een dood spoor. Het jeugdproduct van de Limburgers kreeg dan wel een contractverlenging van de club, hij weigerde echter om zijn aflopende verbintenis (in 2019) te verlengen. De spits hoopt op een nieuwe uitdaging.

Hoge transfersom
Het enige struikelblok: zijn prijskaartje. Op dit moment plakt Genk nog een transfersom van drie miljoen euro op het hoofd van Schrijvers. Indien zijn contract effectief niet verlengd wordt, zal die prijs niet meer houdbaar zijn, aldus het dagblad.