'Real bereidt indrukwekkend transferoffensief voor: twee Belgen op verlanglijstje'

'Real bereidt indrukwekkend transferoffensief voor: twee Belgen op verlanglijstje'

29-05-2018 21:18
5

De Spaanse krant Marca heeft het verlanglijstje van Real Madrid voor volgende zomer bekendgemaakt. De Koninlijke heeft nog maar juist voor de derde keer op rij de Champions League gewonnen, maar is toch van plan zijn selectie serieus te versterken.

De prioriteiten voor Real zijn een nieuwe doelman, centrale verdediger en rechtsachter. Voor de positie van keeper krijgt Thibaut Courtois concurrentie van David De Gea (Manchester United) en Alisson Becker (AS Roma), al zou laatsgenoemde de voorkeur genieten van Zinedine Zidane.

Centraal in de verdediging ligt José María Giménez (Atlético Madrid) in pole positie. Andere opties zijn Milan Skriniar (Internazionale) en Alessio Romagnoli (AC Milan). Aan de rechterkant is er maar één naam, Alvaro Odriozola van Real Sociedad.

Ten slotte wil de Koninklijke natuurlijk het offensieve compartiment versterken. Neymar (Paris Saint-Germain) is nog steeds de topprioriteit. Alternatieven voor de Braziliaan zijn Paulo Dybala (Juventus), Mo Salah (Liverpool) en Rode Duivel Eden Hazard.

Lees ook: 'Madrileense transfershock in de maak: Real wil Atlético-ster van 60 miljoen'