UPDATE: 'KRC Genk krijgt af te rekenen met concurrentie uit Turkije'

UPDATE: 'KRC Genk krijgt af te rekenen met concurrentie uit Turkije'

29-05-2018 18:15
7

Racing Genk verzekerde zich in de barragewedstrijd tegen Zulte-Waregem van Europees voetbal. Voor dat Europees voetbal kan Genk een brede kern gebruiken.

Genk speurt dan ook volop naar versterking. Dat doet het niet enkel in het buitenland, ook in eigen land lopen er voor de Limburgers interessante spelers rond. Zo weet Ghana Soccer Net dat Genk zijn oog heeft laten vallen op Nana Ampomah van Waasland-Beveren.

De 22-jarige Ghanese international scoorde dit seizoen acht keer in 32 wedstrijden voor de Waaslanders. Vooral in de heenronde, onder leiding van Philippe Clement, maakte Ampomah een erg sterke indruk. Het is dan ook geen toeval dat Clement de flankspeler nu erg graag naar Limburg zou halen. Het valt nog af te wachten hoe Waasland-Beveren reageert, zij zijn immers niet vergeten dat Racing Genk deze winter ook al Philippe Clement en Ibrahima Seck weghaalde.  

Update 18.15: Niet alleen KRC Genk heeft zijn zinnen gezet op Ampomah. Volgens het Turkse Haber denkt ook Besiktas aan de speler van Waasland-Beveren.