'Belgische eersteklasser stelt volgende week zijn nieuwe trainer voor'

'Belgische eersteklasser stelt volgende week zijn nieuwe trainer voor'

Gepubliceerd: dinsdag 29 mei 2018 om 12:50di 29-05-2018 om 12:50

Waasland-Beveren nam na een belabberde Play-Off 2 afscheid van Sven Vermant. De vervanger van Philippe Clement bleek dan toch niet de juiste keuze. De Waaslanders hopen snel hun nieuwe coach aan te stellen.

Voor zowel Clement als Vermant was het bij de Waaslanders een eerste uitdaging als hoofdcoach. Ook deze keer kiest voorzitter Dirk Huyck wellicht voor een jonge trainer. "Dat blijft me prikkelen ja. Ik weet dat het een risico is, maar anderzijds is het met Vreven en Clement gelukt, dus waarom niet?"

De zoektocht is inmiddels al enkele weken aan de gang. Waasland-Beveren verwacht snel een doorbraak. "We gaan wel onze tijd nemen bij de keuze, ik verwacht die ergens begin volgende week, of misschien al eind deze week", aldus Huyck in Sport/Voetbalmagazine.

Geen klik met Vermant
Ondanks het ontslag van Vermant, gelooft Huyck in zijn kwaliteiten als trainer. "Pas op, ik blijf erbij dat Sven een goeie voetbalvisie heeft, dat bleek in gesprekken met ons. Maar mij moest hij niet motiveren, wel de anderen en daar verloor hij al heel snel zijn groep en zijn staf", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws