Raiola adviseert Italiaanse topclubs: 'Bij Napoli is niemand zo goed als hem'

Raiola adviseert Italiaanse topclubs: 'Bij Napoli is niemand zo goed als hem'

29-05-2018 10:40
5

Mino Raiola heeft nog maar eens een lans gebroken voor zijn cliënt Mario Balotelli. De 27-jarige aanvaller maakte maandag na bijna vier jaar zijn rentree voor het Italiaanse elftal en was meteen trefzeker tegen Saoedi-Arabië (2-1).

Volgens Raiola is Balotelli een versterking voor Italiaanse topclubs zoals AS Roma en Napoli. "Maar iedereen met een belangrijk en ambitieus project kan een enorm koopje scoren", doelt de Nederlandse zaakwaarnemer in gesprek met Italiaanse media op het feit dat Balotelli een aflopend contract heeft bij OGC Nice.

"De afgelopen jaren heeft hij aangetoond dat hij volwassen is geworden", vertelt Raiola. "Hij is terug in het Italiaanse elftal en er is weer wat 'normaliteit' rond hem. Dat is belangrijk, want in Italië is geen betere spits dan Mario. Sommige mensen dachten dat ze zich zonder hem konden kwalificeren voor het WK…"

Raiola denkt dat Balotelli een versterking zou zijn voor bijvoorbeeld Napoli. "Dat zou je aan Carlo Ancelotti moeten vragen. Maar afgezien van Lorenzo Insigne, hebben ze niemand in de voorhoede die zo goed is als Balotelli. Het is aan voorzitter Aurelio De Laurentiis of hij zijn selectie wil versterken."