UPDATE: 'Sa Pinto is nog altijd kandidaat nummer één'

UPDATE: 'Sa Pinto is nog altijd kandidaat nummer één'

Gepubliceerd: dinsdag 5 juni 2018 om 14:25di 05-06-2018 om 14:25

Ricardo Sa Pinto moest ondanks bekerwinst en de tweede plaats in de Jupiler Pro League opkrassen bij Standard Luik. De Rouches hebben Michel Preud'homme al aangesteld als nieuwe coach, maar ook Sa Pinto lijkt snel weer aan de slag te kunnen gaan.

De Portugese coach werd de voorbije dagen al gelinkt aan Sporting CP, de club van zijn hart. Sa Pinto weigerde echter te onderhandelen, omdat huidige coach Jorge Jesus nog onder contract lag bij de Portugese topclub. Ondertussen lijkt dat geen obstakel meer.

Volgen A Bola heeft Sa Pinto zelfs al een voorakkoord getekend bij Sporting CP. Hij zou volgend de seizoen de nieuwe hoofdtrainer worden, al moet de club wel nog een oplosssing zoeken voor Jesus, die afgelopen seizoen derde werd in Portugal met Sporting CP.

Update 05/06, 14.25: Volgens de Portugese pers is Ricardo Sa Pinto nog altijd de topkandidaat om de nieuwe trainer van Sporting te worden. Voor Jesus moet er nog altijd een oplossing worden gevonden. Zodra die er is, kan Sa Pinto worden voorgesteld als de nieuwe trainer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws