OFFICIEEL: Liverpool haalt nieuwe middenvelder voor vijftig miljoen euro

OFFICIEEL: Liverpool haalt nieuwe middenvelder voor vijftig miljoen euro

Gepubliceerd: maandag 28 mei 2018 om 22:30ma 28-05-2018 om 22:30

Liverpool heeft een bod van vijftig miljoen euro gedaan op Fabinho, meldt het Franse RMC maandag. Beide clubs onderhandelen momenteel over de transfersom.

Fabinho heeft naar verluidt een voorkeur voor de Premier League. Manchester United en Atlético Madrid schijnen ook zeer geïnteresseerd te zijn en zijn volgens RMC nog steeds in de race om de handtekening van de middenvelder annex verdediger. United en Liverpool hebben echter een groot voordeel. Liverpool is bereid om vijftig miljoen op tafel te leggen voor Fabinho. Dat is inclusief bonussen.

De kans is aanwezig dat Monaco het bod van Liverpool afgewezen heeft en dat de Ligue 1-club meer geld wil zien van The Reds. Beide clubs onderhandelen namelijk nog over de transfersom. Het is niet bekend waar Atlético en United in het transferspel staan. Als Fabinho daadwerkelijk een voorkeur heeft voor de Premier League, lijken de Madrilenen mis te grijpen.

Afgelopen zaterdag meldde Le10 Sport dat Monaco en Atlético druk aan het onderhandelen zijn over een transfer van Fabinho. RMC meldt nu dat Liverpool de deal wil kapen. The Reds zijn voor volgend seizoen druk op zoek naar versterkingen. Liverpool verloor afgelopen zaterdag de Champions League-finale van Real Madrid.

Update 22.30 uur: De transfer van Fabinho is helemaal afgerond. Liverpool heeft de komst van de middenvelder aangekondigd via de officiële kanalen. De Engelsen betalen zo'n 46 miljoen euro aan Monaco. Een bedrag dat door bonussen nog kan oplopen tot boven de vijftig miljoen euro.

Plaats een reactie

GBB +96
maandag 28 mei 2018 om 22:15
Jullie komen achter, Fabinho is net aangekondigd.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws