Anderlecht liet extra miljoenen liggen: Van Holsbeeck weigerde enorm bod

Anderlecht liet extra miljoenen liggen: "Van Holsbeeck weigerde enorm bod"

Gepubliceerd: maandag 28 mei 2018 om 14:45ma 28-05-2018 om 14:45

RSC Anderlecht heeft al een pak transfer gedaan met het oog op volgend seizoen. Naast een pak nieuwkomers lijken ook heel wat spelers het Astridpark te verlaten. Zo verlaat Uros Spajic paars-wit voor een avontuur bij het Russische Krasnodar.

De Serviër verlaat Anderlecht voor circa zes à zeven miljoen euro. Een mooi bedrag, al had paars-wit gerust nog meer kunnen vangen voor zijn verdediger. "Afgelopen zomer was er interesse van twee Engelse clubs, Herman Van Holsbeeck heeft toen een bod van tien miljoen euro geweigerd", vertelt Spajic.

Daar bleef het echter niet bij. Ook tijdens de laatste wintermercato was er concrete interesse voor Spajic. "En afgelopen winter klopte Spartak Moskou aan de deur: ze wilden acht miljoen betalen, maar Anderlecht wilde er tien krijgen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Doordachte keuze
Uiteindelijk kiest de Serviër nu verrassend voor Krasnodar. "Ik voelde dat ze me absoluut wilden. Het is een nieuwe club met een jonge en ambitieuze voorzitter. Ze eindigden vierde, spelen Europees volgend seizoen én spelen in een prachtig stadion, zoiets zag ik nog nooit", aldus Spajic.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws