'RSC Anderlecht heeft prijs in gedachten, officieel bod niet meer veraf'

'RSC Anderlecht heeft prijs in gedachten, officieel bod niet meer veraf'

Gepubliceerd: dinsdag 29 mei 2018 om 12:35di 29-05-2018 om 12:35

RSC Anderlecht en Club Brugge azen geregeld op dezelfde doelwitten. Zo wilden beide clubs Mats Rits in huis halen. Blauw-Zwart trekt aan het langste eind. Daarnaast mikken beide clubs ook op een Braziliaanse verdediger.

Eerder meldde VoetbalPrimeur.be al dat zowel Anderlecht als Club Brugge Raphael Rossi op het verlanglijstje staan hebben. De twee topclubs weten nu wat hen te doen staat, want zijn huidige club Boavista heeft een transfersom op zijn hoofd geplakt.

Een koopje
De 27-jarige verdediger mag volgens La Capitale de Portugese club verlaten voor circa 1,5 miljoen euro. Aanvankelijk stond er een afkoopclausule van maar liefst vijf miljoen euro in het contract van Rossi. De Portugezen doen nu water bij de wijn, waardoor een transfer realistischer wordt.

Anderlecht en Club handelen maar beter snel, want er zijn nog kapers op de kust. Zo toont ook Benfica SL interesse in de centrale verdediger.

UPDATE 29-05-2018:
Het Laatste Nieuws meldt dat RSC Anderlecht een bod voorbereidt op de verdediger van Boavista. Rossi moest aanvankelijk vijf miljoen opleveren, maar de prijs zou inmiddels gedaald zijn tot anderhalf à twee miljoen euro.

'Via een tussenpersoon weet de Portugese club wat Anderlecht veil heeft voor de verdediger, maar een officieel bod was er tot gisteravond nog niet', klinkt het. Hoeveel paars-wit veil heeft, is niet duidelijk. Het is afwachten of ook Club Brugge zich nog in de strijd mengt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws