'Real Madrid-held Bale eist gesprek en schermt met absolute toptransfer'

'Real Madrid-held Bale eist gesprek en schermt met absolute toptransfer'

28-05-2018 08:13
1

Manchester United onderzoekt de mogelijkheden om Gareth Bale over te nemen van Real Madrid. Dat meldt The Guardian. Na de gewonnen Champions League-finale, waarin hij met twee goals een glansrol vertolkte, zaaide hij twijfel over zijn toekomst.

Bale baalde ervan dat hij slechts mocht invallen tegen Liverpool. "Ik voelde dat ik een basisplaats had verdiend", zei de aanvaller van Real Madrid, die de laatste weken aantoonde in vorm te zijn. In het half uur dat hij kreeg scoorde Bale twee keer. "We moeten het hier eens goed over hebben met mijn zaakwaarnemer erbij."

Manchester United volgt de situatie van Bale met veel belangstelling, meldt The Guardian. De Engelse grootmacht gaat volgens de kwaliteitskrant een bod uitbrengen op de 28-jarige Welshman. Zijn blessurehistorie zou geen probleem zijn voor manager José Mourinho en de medische staf van United.

Bale stond vorig jaar ook al in de concrete belangstelling van Manchester United, dat toen op het laatste moment afhaakte. Maandag schrijft The Daily Star dat de hoofdrolspeler ná de gewonnen Champions League weer een stuk meer waard is geworden. De vraagprijs wordt geschat op 220 miljoen euro.