UPDATE: 'Gentse floptransfer wordt niet verhuurd, maar verkocht'

UPDATE: 'Gentse floptransfer wordt niet verhuurd, maar verkocht'

02-06-2018 08:05
2

KAA Gent is druk bezig met de kern voor volgend seizoen. Het speurt naar aanwinsten, maar is ook vooral bezig met de sanering van de kern. Eén speler kan alvast vertrekken.

Er is een oplossing in de maak voor Anders Christiansen. De Deense middenvenvelder werd afgelopen winter met grote trom aangetrokken door Gent, maar kom helemaal niet overtuigen. Volgens Het Nieuwsblad kan hij terugkeren naar zijn ex-club Malmö FF.

De Zweedse club zou de middenvelder graag huren van Gent, waar hij helemaal geen aanspraak maakt op een basisplek. De 27-jarige Christianse heeft nog een contract tot medio 2021 heeft bij Gent.

Door onder andere de doorbraak van Birger Verstraete speelde hij uiteindelijk maar vier wedstrijden voor de Buffalo's. Hij stond maar één keer aan de aftrap.

Update 02/06, 08.05: Het verhaal van Anders Christiansen bij KAA Gent lijkt volledig over. Malmö FF biedt een oplossing. Het leek eerst dat zijn ex-club hem een seizoen wilde huren, maar gaat volgens Aftonbladet nu toch voor een definitieve koop. Voor Christiansen ligt er in Zweden een contract van 4,5 seizoenen klaar.