Clement heeft duidelijke transferwens en boodschap voor het bestuur van Genk

  Clement heeft duidelijke transferwens en boodschap voor het bestuur van Genk

  Gepubliceerd: maandag 28 mei 2018 om 07:50ma 28-05-2018 om 07:50

  Nu KRC Genk erin is geslaagd om Europees voetbal te halen kan het ook al meteen werken aan volgend seizoen. Het zal zich nog tonen op de transfermarkt. Philippe Clement weet op welke positie hij versterking wil.

  De coach van Genk laat er geen twijfel over bestaan wat de topprioriteit van Genk deze zomer moet worden. "We zoeken zeker nog een goede targetspits, die ons toelaat om meer variatie in het spel te brengen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  Enkel kopen zal er niet gedaan worden. "Maar ook nu moeten we nog verkopen. Dat is de economische wetmatigheid van deze club", zegt Clement. Al vindt hij dat niet zo erg. "31 kernspelers is toch te veel."

  Met Nikolaos Karelis, Mbwana Samatta en Marcus Ingvartsen heeft Genk al drie spitsen rondlopen in de kern. De kans is dus groot dat één of twee van die spelers vertrekken. Daarnaast is er ook nog de jonge Dante Vanzeir, die meer dan waarschijnlijk kansen zal krijgen.

  Plaats een reactie

  THOR4ever +2376
  maandag 28 mei 2018 om 13:10
  Je moet al blind zijn om niet te zien dat dit het grootste pijnpunt is. De Camargo moest absoluut weg (die heeft echt nooit een eerlijke kans gekregen in Genk) maar werd nooit vervangen. Leen Ingvartsen maar uit want hij kan die rol nooit vervullen, en gebruik dat salaris voor iemand die een grotere complimentariteit heeft.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws