'Club Brugge zet hoog in en richt het vizier op revelatie uit Duitsland'

'Club Brugge zet hoog in en richt het vizier op revelatie uit Duitsland'

Gepubliceerd: maandag 28 mei 2018 om 07:32ma 28-05-2018 om 07:32

Club Brugge lijkt helemaal klaar om zich te roeren op de transfermarkt. Naast Mats Rits onderhandelt het ook over een volgende speler. Het kijkt daarvoor naar de Duitse Tweede Klasse.

Blauw-Zwart heeft zijn oog laten vallen op Kingsley Schindler, een 24-jarige rechterflankspeler die momenteel uitkomt voor Holstein Kiel. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Schindler was dit seizoen één van de sterkhouders bij Kiel, dat onlangs nog voor promotie naar de Bundesliga streed met VfL Wolfsburg. Een ticketje richting de Bundesliga zat er echter niet in voor Kiel.

De Ghanese winger wordt gezien als één van de revelaties dit seizoen en was maar liefst goed voor veertien doelpunten. Bij Club Brugge moet hij de concurrentie aangaan met Dion Cools en Krépin Diatta.

Plaats een reactie

freeman +12786
maandag 28 mei 2018 om 09:35
Vlotscorende flankspeler !
Laat maar komen !
Vind ik leuk
maandag 28 mei 2018 om 12:26
Veel snelheid en scoort ,kan leuke aanwinst worden indien het lukt.
Vind ik leuk
maandag 28 mei 2018 om 12:34
Ik ken hem niet. Maar het is inderdaad interessant voor Belgische topclubs om naar zo'n spelers te speuren die net niet in eerste klasse spelen in toplanden. Deze spelers zijn nog haalbaar en betaalbaar en er zit nog progressie in. Anderlecht zou dit beter ook doen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws