'Real Madrid-sterren 'verbijsterd' door uitspraken van ontevreden Ronaldo'

'Real Madrid-sterren 'verbijsterd' door uitspraken van ontevreden Ronaldo'

27-05-2018 22:01
4

Teamgenoten van Cristiano Ronaldo zijn 'totaal verbijsterd' over het feit dat de grote vedette van Real Madrid direct ná de gewonnen Champions League-finale van zaterdagavond openlijk twijfel zaaide over zijn toekomst bij de club. Diverse Spaanse media schrijven dat. 

Ronaldo (33) zorgde na de 3-1 zege op Liverpool voor commotie door te zeggen dat het 'erg mooi was om voor Real te spelen'. Later zei de Portugese ster ook nog 'dat er over twee weken meer duidelijk wordt'. 

Onder meer El Mundo Deportivo begrijpt dat de collega's van CR7 het volledig ongepast en onbegrijpelijk vinden dat de aanvaller dát moment aangreep om de aandacht naar zich toe te trekken. Ondanks de historische overwinning van Real - de derde op rij in het miljoenenbal - ging het tóch vooral weer over Ronaldo. 

Volgens geruchten loopt de sterspeler van De Koninklijke al maanden ontevreden rond in Madrid. Na afgelopen seizoen was hem salarisverhoging toegezegd. Voorzitter Florentino Pérez is die belofte blijkbaar niet nagekomen. Ronaldo baalt sowieso van het feit dat Lionel Messi en Neymar véél meer verdienen. 

Lees ook: Ronaldo reageert: 'Misschien niet moeten doen, maar er gaat echt wat gebeuren'