'Mourinho wil ex-Genkenaar halen; eerste bod van 110 miljoen afgewezen'

'Mourinho wil ex-Genkenaar halen; eerste bod van 110 miljoen afgewezen'

27-05-2018 14:05
0

Manchester United wil er volgens Italiaanse media alles aan doen om Sergej Milinkovic-Savic in de zomer naar Old Trafford te halen. De vice-kampioen van de Premier League zou zelfs al een gigantisch bod hebben uitgebracht op de Servische sterspeler van SS Lazio, die in het seizoen 2014/15 nog te bewonderen viel bij Racing Genk. 

Milinkovic-Savic (23) heeft een topseizoen achter de rug in Rome. De middenvelder maakte in 48 officiële duels 15 treffers namens Lazio. Juventus, Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn inmiddels gelinkt aan de international - maar volgens Radio Sei Sei is het nu Manchester United dat doorpakt en zich bij Lazio heeft gemeld. 

The Red Devils zouden bereid zijn om ongeveer 110 miljoen euro op te hoesten voor SMS. Dat is nog exclusief bonussen. Lazio neemt daar geen genoegen mee. De nummer vijf van de Serie A denkt zelf aan een bedrag van ongeveer 150 miljoen. 

United-manager José Mourinho denkt volgens Radio Sei Sei een extra troef in handen te hebben. Hij heeft namelijk een goede band met Mateja Kezman. De voormalig goalgetter is tegenwoordig zaakwaarnemer - en Milinkovic-Savic behoort tot zijn clientèle. Kezman en Mourinho kennen elkaar van hun periode bij Chelsea. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie