Breaking news

'KRC Genk en Eupen krijgen een forfaitzege in Beker Van België'

Genk kondigt nog activiteit aan: 'Goeie transfers, we zijn hard aan het werken'

Genk kondigt nog activiteit aan: 'Goeie transfers, we zijn hard aan het werken'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 12:32zo 27-05-2018 om 12:32

KRC Genk begon bijzonder ambitieus aan het seizoen, maar raakte niet verder dan de vijfde plek in de stand. De club wil volgend seizoen beter doen en zal zich dus moeten versterken. Die lijken er ook aan te gaan komen.

"Na Ndongala en Piotrowski gaan we de komende weken nog met goeie transfers komen", zegt CEO Erik Gerits in Het Belang van Limburg.

"En we zijn heel hard aan het werk om onze vedetten te houden. En laat ons Leandro Trossard niet vergeten, die zeker nog een jaar in Genk blijft. Leandro is één van onze sterkhouders, ook hem kan je zien als een transfer", klinkt het.

Jong geweld versus resultaten
De Limburgers lijken vooral te speuren naar jonge talenten. Al zorgt dat niet altijd meteen voor resultaten. "We hebben inderdaad een bepaalde strategie voor sommige spelers als tussenstap naar een grotere competitie."

"Hopelijk kunnen we de grotere talenten nog jaren aan ons binden. De supporters hebben gelijk, we moeten resultaten halen. Maar in ons financieel plan moeten we ook een bonus halen uit de transfers", geeft Gerits aan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws