Mignolet reageert na blunders van concurrent: 'Zelf vaak in zo'n situatie gezeten'

Mignolet reageert na blunders van concurrent: 'Zelf vaak in zo'n situatie gezeten'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 11:30zo 27-05-2018 om 11:30

Simon Mignolet zag zaterdagavond vanop de bank hoe zijn concurrent Loris Karius twee keer pijnlijk in de fout ging tijdens de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool (3-1).

De Koninlijke won de beker met de grote oren voor de derde keer op rij, vooral dankzij de flaterende Duitse doelman van Liverpool. "Je wilt niet dat een finale op die manier beslist wordt. Dat is spijtig voor hem", vertelde Mignolet aan Stadion. "Ik heb direct na de wedstrijd tegen Karius gezegd: 'Er is een reden waarom je in de finale staat. Dat moet je ook onthouden'."

"Natuurlijk kan je meteen na wedstrijd weinig tegen hem zeggen. Ik heb zelf vaak genoeg in dat soort situatie gezeten. Het is dan heel erg moeilijk om getroost te worden. Wat als ik in doel stond? Dat is praat achteraf. Zoiets kan elke doelman overkomen. Hoe dan ook: dit wens je niemand toe", besloot de Rode Duivel.

Lees ook: Klopp onder vuur na blunder van Karius: 'Mignolet is beter en karma'

Plaats een reactie

Intel +1482
zondag 27 mei 2018 om 11:50
Haha , ze zouden beter de waarheid zeggen , iedere speler van Liverpool denkt in zichzelf wat een kut keeper , zou echt raar zijn dat die volgend seizoen nog onder de lat zou staan bij Liverpool.
Vind ik leuk
ekakia +551
zondag 27 mei 2018 om 12:20
Simon Mignolet is een klasbak. Zowel qua doelman als qua mens. Misschien is hij zelfs te braaf voor de absolute top. Toch gun ik hem nog enkele topjaren bij een andere Europese topclub.
Vind ik leuk
Luvabo +241
zondag 27 mei 2018 om 12:26
Goed gezegd Mignolet : de reden waarom hij in doel staat is omdat hij het vriendje is van Klopp. Amai als hij die opmerking zo oppakt dan zal dat wel serieus pikken!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws