Ex-makelaar ziet Praet naar absolute topclub trekken: 'Daar kan hij nog groeien'

Ex-makelaar ziet Praet naar absolute topclub trekken: 'Daar kan hij nog groeien'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 10:18zo 27-05-2018 om 10:18

Dennis Praet is momenteel grof wild op de transfermarkt. De Belgische middenvelder speelde een uitstekend seizoen bij Sampdoria en zal zijn sterke prestaties komende zomer verzilveren.

Praet zal hoogstwaarschijnlijk een mooie transfer maken. Volgens Ivan Reggiani, een makelaar die meehielp aan de transfer van de middenvelder naar Sampdoria, denkt dat Praet best naar Juventus trekt. ""Juventus is onder de indruk van zijn talent. Hij denkt veel sneller dan de meeste normale spelers. Hij is er klaar voor", aldus Regianni tegenover TuttoJuve.

"Dennis is volwassener geworden, maar heeft nog altijd veel potentieel. Hij is tijdens zijn Italiaanse ervaring al veel beter geworden. Bij AS Roma riskeert zich te verbranden, want daar hebben ze spelers nodig die er meteen staan. Bij Juventus zal hij de kans krijgen om te groeien in het project", besloot de makelaar.

Plaats een reactie

ekakia +551
zondag 27 mei 2018 om 10:41
Juventus vind ik dan weer net een beetje overdreven.
Ik denk vooral dat hij beter nog bij Sampdoria blijft. Het eerste jaar dat hij daar een sterkhouder is. 't Is toch nog altijd een mooier team dan pakweg Chievo of Spal.
Bij Juventus weten we allemaal wat er gaat gebeuren.
Vind ik leuk
Intel +1482
zondag 27 mei 2018 om 10:48
Eerlijk dat dacht ik toen hij naar Italië ging ook , hij doet het daar toch goed ... als zo een ploeg komt moet ge toch niet twijfelen top 10 vd wereld die komen misschien nooit meer hij is 24 kan daar gerust nog eerst een jaartje op de bank zitten en af en toe invallen ..
Vind ik leuk
ekakia +551
zondag 27 mei 2018 om 10:57
Als die volgend jaar niet meer komen (of een andere top 10-club van de wereld) is het een teken dat hij er goed aan gedaan zou hebben om bij Sampdoria te blijven.
Vind ik leuk
Intel +1482
zondag 27 mei 2018 om 11:07
Dan gaat ge toch heel u leven spijt hebben dat ge ni geprobeerd hebt ? Trouwens als ge ziet welke progressie hij gemaakt heeft , ge moet da toch altijd doen zelfs al lukt het niet na 2 seizoenen is hij nog altijd maar 26 en bij Juventus spelen zelfs op de bank trekt veel ploegen aan . Maar ieder zijn idee natuurlijk
Vind ik leuk
ekakia +551
zondag 27 mei 2018 om 12:16
Ik begrijp je standpunt zeker en vast. Wie niet waagt, niet wint. Als je nee gezegd hebt tegen zo'n ploeg, ga je later misschien spijt hebben.
Als je ja gezegd hebt tegen zo'n ploeg en je carrière heeft er 2 jaar door stilgestaan, ga je misschien ook spijt hebben. 't Is altijd een beetje dubbel.
Los van alles kan ik moeilijk geloven dat Juventus echt voor Praet gaat gaan. Maar dat is dan weer een andere zaak.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws