Real-preses reageert: 'Praten altijd over Ronaldo en vervolgens gebeurt er niets'

Real-preses reageert: 'Praten altijd over Ronaldo en vervolgens gebeurt er niets'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 08:21zo 27-05-2018 om 08:21

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez was na afloop van de Champions League-finale niet op de hoogte van een vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De Portugees zaaide na de 3-1 zege op Liverpool twijfel over zijn toekomst.

"Het was erg mooi om bij Real Madrid te spelen", liet Ronaldo, die in de komende dagen duidelijkheid beloofde, weten in een verrassend interview. Perez maakt zich geen zorgen. "Iedereen mag zeggen wat hij wil. Het belangrijkste is dat we op een dag als vandaag allemaal de Champions League-winst vieren", zegt de preses tegen Marca.

"We praten altijd over Ronaldo en vervolgens gebeurt er niets. Maar ik ben blij dat Cristiano vijf Champions League-titels heeft, net als ik", aldus Perez. "Vraag het hem, hij blijft, hij heeft een contract." De Real-voorzitter kan zijn geluk niet op met de derde Champions League-titel op rij. "We hebben de beste speler op elke positie en daardoor zijn we leidend in de wereld van het voetbal."

Ook trainer Zinedine Zidane werd gevraagd naar het interview van Ronaldo. "Cristiano blijft bij Real Madrid, maar we zullen zien. Hij is een Real-speler en het is onmogelijk te beschrijven wat hij gedaan heeft in zijn carrière." De toekomst van Gareth Bale is ingewikkelder, erkent de Fransman. "Zijn situatie is iets gecompliceerder."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws