Real-preses reageert: 'Praten altijd over Ronaldo en vervolgens gebeurt er niets'

Real-preses reageert: 'Praten altijd over Ronaldo en vervolgens gebeurt er niets'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 08:21zo 27-05-2018 om 08:21

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez was na afloop van de Champions League-finale niet op de hoogte van een vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De Portugees zaaide na de 3-1 zege op Liverpool twijfel over zijn toekomst.

"Het was erg mooi om bij Real Madrid te spelen", liet Ronaldo, die in de komende dagen duidelijkheid beloofde, weten in een verrassend interview. Perez maakt zich geen zorgen. "Iedereen mag zeggen wat hij wil. Het belangrijkste is dat we op een dag als vandaag allemaal de Champions League-winst vieren", zegt de preses tegen Marca.

"We praten altijd over Ronaldo en vervolgens gebeurt er niets. Maar ik ben blij dat Cristiano vijf Champions League-titels heeft, net als ik", aldus Perez. "Vraag het hem, hij blijft, hij heeft een contract." De Real-voorzitter kan zijn geluk niet op met de derde Champions League-titel op rij. "We hebben de beste speler op elke positie en daardoor zijn we leidend in de wereld van het voetbal."

Ook trainer Zinedine Zidane werd gevraagd naar het interview van Ronaldo. "Cristiano blijft bij Real Madrid, maar we zullen zien. Hij is een Real-speler en het is onmogelijk te beschrijven wat hij gedaan heeft in zijn carrière." De toekomst van Gareth Bale is ingewikkelder, erkent de Fransman. "Zijn situatie is iets gecompliceerder."

Plaats een reactie

dethklok28 +5262
zondag 27 mei 2018 om 08:59
Wilde gewoon zeker zijn dat de kranten weer over hem gingen
Vind ik leuk
AzEz86 +7053
zondag 27 mei 2018 om 09:11
Anti-Ronaldo vermoed ik?
Vind ik leuk
Crusader +1560
zondag 27 mei 2018 om 09:28
Anti-karakter Ronaldo
Vind ik leuk
dethklok28 +5262
zondag 27 mei 2018 om 09:38
Niet per se maar het lag er gewoon op. Als Perez echt meent wat hij nu zegt dan is dat een spel van Ronaldo.
Dan A) wil hij opslag na een wedstrijd waarin hij onzichtbaar was. (Net als in thuiswedstrijd juventus en twee matchen tegen Bayern) En dus aandacht weg trekt van de rest van ploeg (bv Bale)

Of B) wil hij zijn kop in de krant hebben.
Aangezien hij net opslag gehad heeft lijkt mij dat minder een optie.

Feit is dat met zijn uitspraak hij de aandacht op zichzelf gezet heeft. En dat is eigenlijk NOT DONE. En dat in een wedstrijd waarin Bale de mooiste goal maakt in een finale sinds Zidane.
(Vond die van Zidane beter want die raakte de bal beter en verdween ook beter in het hoekje)

Ik heb Ronaldo niet zo graag als persoon. En vind sommige superlatieven serieus overdreven. In mijn ogen is hij de beste NR 9 ter wereld. Misschien niet ooit maar toch bijna. (Hoewel periode kort is maar R9 vóór zijn eerste blessure vond ik beter)

Maar veel vinden Ronaldo de G.O.A.T
In dat aspect vind ik hem te beperkt en komt hij nog niet in de buurt.
Hangt ervan af hoe je het bekijkt. Als je alle aanvallers ooit neemt (links rechts en centraal) dan is hij top 10 voor mij.

Alle spelers ooit (want voetbal is niet alleen aanvallen maar ook verdedigen en passing en dergelijke) dan zakt hij nog veel verder weg.

En voor je erover begint, imo van alle aanvallers ooit staat Messi bij mij op 1.

Maar voor G.O.A.T te zijn hoort verdedigen er ook bij voor mij dus moet je al eerder naar middenvelders kijken. Of verdedigers die nu in aanval spelen of vice versa.

In dat opzicht denk ik bv aan Yaya Toure in dat topjaar dat hij had, Pogba maar dat is puur intrinsiek, KDB want beetje chauvinisme mag wel en vooral Bale.
Die mannen zijn voetballers.
Maar op FIFA is Ronaldo mijn favoriete speler. (Draft en Ultimate Team)

Maar ik laat mijn mening niet gauw kleuren omwille van favoritisme.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws