Update: Egyptische bond komt met update over blessure Salah en is optimistisch

Update: Egyptische bond komt met update over blessure Salah en is optimistisch

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 08:10zo 27-05-2018 om 08:10

Een sportieve ramp dreigt voor Egypte. Volgens Liverpool-manager Jürgen Klopp ziet de blessure van Mohamed Salah 'er niet goed uit' en bestaat er dus een kans dat de absolute vedette van het land het naderende WK in Rusland zal missen. 

Tijdens de eerste helft van de Champions League-finale in Kiev tussen Real Madrid en Liverpool (3-1) werd Salah naar de grond getrokken door Sergio Ramos. De Egyptische goalgetter kwam verkeerd terecht en had onmiddellijk veel pijn aan zijn schouder. Huilend verliet hij kort daarna het veld. Na de wedstrijd was te zien hoe Salah met zijn arm in een mitella liep. Klopp maakt zich zorgen. 

"Mo is nu naar het ziekenhuis voor een röntgenfoto. Het ziet er niet goed uit. Hij heeft iets met zijn sleutelbeen of schouder", aldus de Duitse manager in gesprek met de aanwezige pers. 

Salah maakte dit seizoen de ene na de andere goal namens The Reds. Voor zijn vaderland Egypte begint het WK in Rusland op 15 juni. Dan staat het eerste groepsduel op het programma. Uruguay is de tegenstander.  

Update 8.10 uur: De Egyptische voetbalbond verwacht dat Mohamed Salah tijdig is hersteld van zijn schouderblessure om zijn opwachting te maken op het WK. Via Twitter meldt de bond dat een röntgenfoto heeft uitgewezen dat het gaat om verstuikte schouderbanden. De arts van de bond is daarvan op de hoogte gesteld door de medische staf van Liverpool.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws