'Monaco lijkt Fabinho kwijt te raken: Spaanse deal van 35 miljoen komt snel rond'

'Monaco lijkt Fabinho kwijt te raken: Spaanse deal van 35 miljoen komt snel rond'

Gepubliceerd: zaterdag 26 mei 2018 om 21:06za 26-05-2018 om 21:06

De onderhandelingen tussen AS Monaco en Atlético Madrid over de transfer van Fabinho zijn in een vergevorderd stadium. Dat meldt Le10 Sport in Frankrijk.

Volgens het Franse medium zijn de onderhandelingen tussen beide clubs 'vergevorderd' en wordt er op korte termijn een akkoord verwacht. Afgelopen zomer werden Arsenal en Liverpool aan de 24-jarige Braziliaan, maar het lijkt dus de Primera Division te gaan worden voor de verdediger annex middenvelder. Le10 Sport verwacht dat Marseille en Atlético snel een akkoord gaan bereiken.

Volgens de bronnen van het Franse medium gaat Monaco waarschijnlijk een transfersom van 35 miljoen euro ontvangen. Dat is een stuk minder dan de vijftig miljoen die eerder genoemd werd. Fabinho zelf heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Atlético. De laatste plooien moeten nog worden gladgestreken, maar een transfer lijkt niet in gevaar te gaan komen.

Fabinho speelt al sinds 2013 voor Monaco. De Franse club nam hem over van Real Madrid, waar hij voornamelijk minuten maakte in het tweede elftal. Hij begon zijn profcarrière in zijn thuisland bij Fluminense.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws