'RSCA shopt in eigen land en gaat voor revelatie van club uit Play-Off 1'

'RSCA shopt in eigen land en gaat voor revelatie van club uit Play-Off 1'

Gepubliceerd: zaterdag 26 mei 2018 om 19:15za 26-05-2018 om 19:15

Ondanks de zeven aanwinsten is RSC Anderlecht nog lang niet klaar op de transfermarkt. Het is nog van plan om een paar nieuwelingen in huis te halen. Eentje daarvan zou weleens uit de Belgische competitie kunnen komen.

In zowat elke linie heeft Anderlecht versterking nodig, maar ook voorin kan het wel vers bloed gebruiken. Dat zou Kaveh Rezaei moeten worden. De Iraniër maakte dit seizoen indruk bij Charleroi en heeft zich in de kijker van paars-wit gespeeld, dat meldt Gol Bezan.

Volgens de Iraanse bron zou de spits zo'n drie miljoen euro moeten kosten. Een bedrag dat Anderlecht bereid is om te betalen voor de aanvaller. Rezaei ontpopte zich dit seizoen tot een sterkhouder bij Charleroi en was goed voor maar liefst zestien doelpunten.

Bij Anderlecht moet hij de vervanger van Lukasz Teodorczyk worden, die zo goed als zeker zal vertrekken. Isaac Kiese Thelin lijkt ook een kans te gaan krijgen bij paars-wit en zal vechten om dat plekje in de basis. Sylvère Ganvoula wordt, als hij blijft, dan de derde spits.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws