'RSC Anderlecht vindt vervanger van Spajic in de Portugese competitie'

'RSC Anderlecht vindt vervanger van Spajic in de Portugese competitie'

Gepubliceerd: zaterdag 26 mei 2018 om 18:21za 26-05-2018 om 18:21

RSC Anderlecht is al druk in de weer met enkele transfers voor volgend seizoen. Er werden al zeven nieuwe spelers aangetrokken. Dat kunnen er ook snel acht worden.

Met Antonio Milic en Eliast Cobbaut heeft paars-wit al twee verdedigers aangetrokken. Een derde lijkt op komst. Zo wordt de Italiaanse Braziliaan Raphael Rossi gelinkt aan de Brusselaars. Dat meldt A Bola.

De 27-jarige verdediger speelt momenteel voor Boavista, waar hij een bijzonder sterk seizoen achter de rug heeft. Er is dan ook heel wat interesse in Rossi, al zou Anderlecht het meest concreet zijn.

Anderlecht lijkt ook wel enkele nieuwe verdedigers te kunnen gebruiken. Leander Dendoncker zal de club verlaten en ook Kara Mbodji lijkt aan zijn laatste weken bezig. Daarnaast is de kans groot dat ook Olivier Deschacht en Ivan Obradovic volgend seizoen niet meer uitkomen voor paars-wit.

Plaats een reactie

zaterdag 26 mei 2018 om 22:37
Dat wordt een hele nieuwe achterlijn bij Anderlecht. Dat heb ik nog nooit meegemaakt.
Vind ik leuk
ekakia +391
zondag 27 mei 2018 om 01:57
Ik vraag me wel af wat het zal worden. Milic kan ik echt niet goed beoordelen. Gaat Kara wel vertrekken? Want als hij bijvoorbeeld niét speelt op het WK of hij krijgt daar een (kleine) blessure, gaat er niet veel interesse zijn in hem. Wat met Josue Sa? Wat met onze 3 talenten: Faes - Dante - Delcroix? Blijft Deschacht nog een jaartje? Komt Mbemba of blijft dit een droom?

Een centraal trio Milic - Kara - Mbemba zal natuurlijk ook wel wat angst inboezemen bij de tegenpartij. En ondertussen kan je met een Najar/Saelemaekers en een Saief/Cobbaut ook wat uitspoken op de flanken
Vind ik leuk
ROBSON +3569
zondag 27 mei 2018 om 10:02
Als die kan kiezen zoals men hier op vp beweert komt die naar club.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws