Nauwelijks aandacht voor Anderlecht-speler: Heel raar, weet niet hoe dat komt

Nauwelijks aandacht voor Anderlecht-speler: "Heel raar, weet niet hoe dat komt"

Gepubliceerd: zaterdag 26 mei 2018 om 09:15za 26-05-2018 om 09:15

Zweden heeft zich geplaatst voor het WK, en daar kan Isaac Kiese Thelin misschien wel mooie dingen laten zien. Na een knap seizoen bij Waasland-Beveren wordt er echter weinig over hem gesproken.

Bij Expressen blijkt dat de Zweedse spits bulkt van het zelfvertrouwen. "Ik hoop dat ik dezelfde kansen krijg als de andere spelers om te starten op het WK. Ik kende een sterk seizoen en zit vol vertrouwen. Ik vind dat ik moet starten in Rusland", spreekt hij klare taal.

In België maakte hij dit seizoen furore met negentien doelpunten, maar daar wordt in zijn thuisland amper over gesproken. "Ik weet niet hoe dat komt, heel raar. Maar ik speelde een sterk seizoen en kan nog afsluiten met een WK. We zullen wel zien wat de mensen zeggen."

De concurrenten van Thelin zijn niet van de minste. Hij moet de strijd aangaan met Marcus Berg, John Guidetti en Ola Toivonen. Zlatan Ibrahimovic zal er evenwel niet bij zijn.

Plaats een reactie

Marcus_A +1749
zaterdag 26 mei 2018 om 10:01
Ideeën en plannen zijn al goed...hopelijk kunnen en zullen ze deze ook helemaal realiseren.!
Vind ik leuk
dakcota +4482
zaterdag 26 mei 2018 om 10:14
scoor er maar een stuk of 5. en dan verkopen voor 15 mil :D
Vind ik leuk
zaterdag 26 mei 2018 om 10:41
Tel die ene match met vier doelpunten eraf en dan ook alle penalty's en bekijk dan hoeveel veldgoals hij gemaakt heeft en hij beslissend was. Toch geen spits waar je naar opkijkt of Shirts van gaat kopen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws