'Barcelona komt niet in de buurt van vraagprijs van 50 miljoen voor wonderkind'

'Barcelona komt niet in de buurt van vraagprijs van 50 miljoen voor wonderkind'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 21:52vr 25-05-2018 om 21:52

Santos heeft een bod van FC Barcelona op de zeventienjarige Braziliaan Rodrygo afgewezen. De Braziliaanse club houdt voet bij stuk en laat het wonderkind niet voor minder dan vijftig miljoen euro gaan.

Het bedrag dat Barcelona geboden heeft komt niet in de buurt van het bedrag dat Santos voor Rodrygo wil hebben, meldt het Braziliaanse UOL Esporte. Het bod is dan ook resoluut van tafel geveegd. Barcelona heeft iemand naar Brazilië gestuurd om Rodrygo in een wedstrijd te bekijken.

Voor de wedstrijd heeft hij een officieel bod neergelegd bij Santos-voorzitter José Carlos Peres. Die was daar echter niet van onder de indruk en heeft het bod geweigerd. Peres weet dat Santos met Rodrygo goud in handen heeft en gaat niet akkoord met minder dan vijftig miljoen.

Het is niet bekend of de 'andere dingen' met Neymar zijn opgelost. Peres gaf aan ontevreden te zijn over de manier waarop de transfer van de Braziliaan naar Barcelona tot stand is gekomen. "Nee, we hebben geen meeting gepland met Barcelona. De rechtszaak over Neymar loopt nog steeds. Barça heeft zichzelf verrijkt met die transfer en wij eisen 14,5 miljoen euro", zei Peres. "Als ze betalen, zullen we andere dingen bespreken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws