'Emery gaat op jacht en wil eerste Arsenal-versterking ophalen bij Juventus'

'Emery gaat op jacht en wil eerste Arsenal-versterking ophalen bij Juventus'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 19:35vr 25-05-2018 om 19:35

Arsenal heeft zijn zinnen gezet op Stephan Lichtsteiner van Juventus. De verdediger is na dit seizoen transfervrij en daarom financieel gezien interessant voor The Gunners.

Volgens diverse Engelse media, waaronder de BBC, zijn er al gesprekken geweest tussen Lichtsteiner en Arsenal. Unai Emery heeft een beperkt transferbudget tot zijn beschikking gekregen van de Arsenal-leiding en mede daarom zou de komst van Lichtsteiner interessant zijn. Ook willen de Londenaren extra ervaring aan de selectie toevoegen en moet Hector Bellerin van extra concurrentie worden voorzien.

Arsenal is niet alleen in de strijd om de Zwitserse routinier, want het schijnt dat ook andere Europese clubs op Lichtsteiner jagen. Namen worden niet genoemd. Arsenal voert in ieder geval al gesprekken met Lichtsteiner. De 34-jarige verdediger wordt al langere tijd in de gaten gehouden door The Gunners.

Lichtsteiner staat al sinds 2011 onder contract bij Juventus en werd ieder jaar kampioen met die club. Verder won hij vier keer de beker. Voor Juventus speelde Lichtsteiner voor SS Lazio, OSC Lille en het Zwitserse Grasshoppers. De Zwitser zou de eerste zomeraanwinst van Emery worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws