'Franse topclub waagt zijn kans en spreekt met de entourage van Fellaini'

'Franse topclub waagt zijn kans en spreekt met de entourage van Fellaini'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 18:27vr 25-05-2018 om 18:27

Het contract van Marouane Fellaini bij Manchester United loopt op 30 juni af. Onze landgenoot is niet van plan om zijn verbintenis te verlengen, waardoor hij gratis is op te pikken. Olympique Marseille kan aan de lijst van geïnteresseerde clubs toegevoegd worden.

De Franse sportkrant L'Equipe schrijft dat sportief directeur Andoni Zubizarreta heeft gesproken met de belangenbehartigers van Fellaini. Zubizarreta nodige de entourage van Fellaini zelfs uit in Zuid-Frankrijk om een eventuele overgang te bespreken. De conclusie van de gesprekken was echter heel duidelijk: L'OM kan niet voldaan aan de financiële wensen van Fellaini.

Clubs als AC Milan hebben dan ook een grotere kans om Fellaini binnen te hengel, al valt die optie mogelijk in het water door problemen met de Financial Fair Play-regels van de UEFA. Beseffende dat Fellaini waarschijnlijk onhaalbaar is, polste Zubizarreta ook bij Yaya Touré, die einde contract is bij Manchester City. De voorkeur van Touré lijkt vooralsnog alleen uit te gaan naar een club uit de Premier League.

Plaats een reactie

DDT +3663
vrijdag 25 mei 2018 om 18:46
Doen gaat zich daar volledig thuisvoelen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws