Vandenbempt snoert critici de mond na Nainggolan-klachten: Ergerlijk

    Vandenbempt snoert critici de mond na Nainggolan-klachten: "Ergerlijk"

    vrijdag 25 mei 2018 om 12:45

    Het was deze week niet uit het nieuws weg te slaan: de niet-selectie van Radja Nainggolan voor het WK. Peter Vandenbempt zag het met lede ogen aan, zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

    Hij vond de heisa totaal overdreven. "Was het er niet ver over? Radio- en televisiejournaals openden er minutenlang mee, reporters werd vriendelijk verzocht enkel over Radja te praten en specialisten uit allerlei vakgebieden bogen zich over deze 'onbegrijpelijke' beslissing. En die specialisten deden wat ze doorgaans doen: mekaar tegenspreken. Voor de ene was het een teken van groot leiderschap, voor de andere van zwakte."

    Vandenbempt hoorde weinig zinnige praat voorbijkomen. "Ergerlijk was het gebrek aan nuance in de analyse. Naar de uitleg van de bondscoach had niemand oren, flauwekul. Er werd geroepen en getierd, er werd gretig verwezen naar zijn twee goals in de halve finale van de Champions League, iets minder naar zijn dodelijk balverlies. Nainggolan speelde in welgeteld zes wedstrijden (een stukje) mee onder Martinez, zo'n wereldschokkende verrassing was zijn beslissing niet."

    Vandenbempt hoort dat de storm nu gaat liggen. "Coaches maken keuzes. Wij mogen die helemaal verkeerd vinden, maar het zou ons sieren als we tegen Portugal bij de eerste tegenslag niet gelijk beginnen te fluiten. Kunnen we dat afspreken?"

    Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

    Plaats een reactie

    Wolf1986 +1599
    vrijdag 25 mei 2018 om 12:52
    En fluiten zullen we! OLÉ
    Vind ik leuk
    hoekschop +2243
    vrijdag 25 mei 2018 om 13:37
    ja, want daar zijn belgen goed in. In het negatief zijn.
    Vind ik leuk
    Crusader +1564
    vrijdag 25 mei 2018 om 12:54
    HAHA! Die PVDB toch...
    Waarom toch voor de radio Peter!?
    Verlos ons van het kwade en schuif twee zetels op in het programma Extra-time...
    Vind ik leuk
    Chroom +170
    vrijdag 25 mei 2018 om 12:57
    Martinez kan enkel zijn gelijk halen als de rode duivels de finale winnen.
    Vind ik leuk
    vrijdag 25 mei 2018 om 13:57
    Dat lijkt me een vreemde gedachtengang. dus bij eender welk scenario waarin we niet wereldkampioen worden ligt het énkel aan het feit dat Martinez Radja niet meenam?
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 14:53
    Nee gewoon omdat we Martinez wel bijhebben Jan.
    Vind ik leuk
    Bonanza +646
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:04
    Yep
    Vind ik leuk
    Intel +1179
    vrijdag 25 mei 2018 om 16:31
    Zelfs met radja , en guardiola àis trainer wordt ge ni zomaar wereldkampioen . Zelfs met deze generatie als ge eens kijkt naar de andere toplanden en deze trainer is toch beter als wilmots ... wie zou ge er anders zetten Preud'homme is niet beter dan martinez hoor... #proudtobebelgium
    Vind ik leuk
    Watcher +942
    vrijdag 25 mei 2018 om 13:34
    Fluiten zou ik niet doen, gewoon wegblijven.
    Vind ik leuk
    Wim1966 +1002
    vrijdag 25 mei 2018 om 13:35
    Zijn beslissing getuigt inderdaad van groot leiderschap dat hij zijn mening door duwt maar dat spreekt niet tegen dat het een heel domme beslissing blijft.
    "Martinez is kaka, geef mij maar Radja. OleOle"
    Vind ik leuk
    DieterW +267
    vrijdag 25 mei 2018 om 13:42
    Je heb helemaal gelijk Peter. En laat ons ook niet vergeten dat de wedstrijden die hij dan voor de rode duivels gespeeld heeft ook niet fameus waren. Tactisch snap ik deze keuze, Nainggolan kan je maar uitspelen op 1 positie dit tov Dembele, Chadli, Fellaini, Thorgan H en ja zelfs Dendocker kunnen meer posities spelen en zijn tactisch verstandiger. Nainggolan is een risicopatiënt, zowel tactisch als mentaal, en die laat je liever thuis. Het zal België niet ontbreken aan kwaliteit op het middenveld maar wel op de flanken, in het 3-4-3 systeem van Martinez is het niveau van Carrasco en Meunier niet groot genoeg om het WK te kunnen winnen en laat staan als 1 van de 2 of allebei al uitvallen. Martinez zal andere tactische plannen moeten klaar hebben tegen de "grote ploegen" 4-3-3 of 4-4-2 of 4-5-1 of .... En dat in al zijn vormen. Laat ons hopen dat zijn huiswerk klaar is.
    Vind ik leuk
    Lord Wenger +14184
    vrijdag 25 mei 2018 om 14:17
    Ook Nainggolan kan op meerdere posities uit de voeten. In zijn gehele carrière in Italië is hij telkens op andere posities uitgespeeld. Waar hij het telkens prima tot uitstekend deed.
    [Reactie gewijzigd op vrijdag 25 mei 2018 om 14:18]
    Vind ik leuk
    DieterW +267
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:36
    Op welke positie zie jij nainggolan dan nog spelen in het systeem binnen de rode duivels?
    Toch alleen op de plaats van hazard of mertens (achter lukaku)
    Je gaat hem toch niet op de plaats van witsel of debruyne zetten? Remember CL finale
    [Reactie gewijzigd op vrijdag 25 mei 2018 om 17:37]
    Vind ik leuk
    Lord Wenger +14184
    zaterdag 26 mei 2018 om 16:29
    Je stelt dat je Nainggolan maar op één positie kunt uitspelen, wat al niet klopt. Doorheen zijn gehele carrière in Italië heeft hij een behoorlijk aantal wedstrijden zowel als aanvallende, centrale als verdedigende middenvelder gespeeld. In een land dat überhaupt heel veel tijd steekt in verdedigend en tactisch trainen.

    Bovendien zou je dus een Dendoncker en Fellaini wel op de posities van De Bruyne of Witsel durven zetten, aangezien die volgens jou wel op meerdere posities uit de voeten kunnen? Een Dendoncker zou ook helemaal niet foutloos spelen op dat niveau.

    En wat betreft die halve finale van de CL. Volledig Roma verzoop in die heenmatch op Anfield. Uiteindelijk was Nainggolan daar nog de beste van het Romeinse middenveld. Ook had hij een voet in 4 van de 6 doelpunten die Roma gemaakt heeft tegen Liverpool. Geeft hij die knappe assist niet aan Dzeko en trapt hij die bal niet op doel waardoor er een penalty wordt veroorzaakt, dan is het na de heenmatch al boeken toe voor Roma.

    Dus ik denk dat een voet hebben in 4 van de 6 doelpunten voor Roma, toch wel wat sterker doorweegt dan 1 tegengoal van de 7 op uw geweten hebben.
    Vind ik leuk
    Geertvdd +2569
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:18
    Ik denk dat Dembélé en Hazard toch een pak minder flexibel zijn dan Radja hoor...
    Vind ik leuk
    DieterW +267
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:42
    Hazard dat is zeker waar maar die is in incontournable op zijn positie
    Dembele kan je voor mij zowel aanvallend als voor de verdediging uitspelen, ik vind hem tactisch veel sterker dan radja voor de verdediging.
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:47
    Hazard minder flexibel? Heeft dit seizoen al op meerdere posities gespeeld als Radja!
    Linkerflank, centraal aanvallend, alleen in de spits, linksvoor,.. en eigenlijk kan hij ook op de rechterflank spelen...
    Vind ik leuk
    DieterW +267
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:59
    Volledig waar, maar in het 3-4-3 systeem van de rode duivels zie ik hem het liefst achter lukaku samen met mertens anders moet hij op de flank te veel verdedigen en dan komen zijn offensieve kwaliteiten te weinig aan bod. Gaan we 4-3-3 spelen zal hij zeker linksbuiten staan!
    Vind ik leuk
    Bonanza +646
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:06
    Zever, 1 positie. Zeker dat je het spelletje wel begrijpt?
    Vind ik leuk
    DieterW +267
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:54
    Zeg mij dan eens waar jij radja zou zetten?
    Vind ik leuk
    vrijdag 25 mei 2018 om 14:16
    Als jullie Radja -idolaten zich supporters noemen, dan hoop ik uit de grond van mijn hart dat onze duivels na ronde 1 naar huis kunnen en ze de volgende 5 grote toernooien niet gekwalificeerd geraken. Martinez heeft groot gelijk. Dat stuk onbenul met de looks en klasse van een rioolbewoner hoort niet thuis in een team dat een land moet vertegenwoordigen maar in een MMA kooi.
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 14:52
    Wij zijn volgens u idioten maar uw uitleg niet? U klinkt als mijn grootvader van 89 jaar.
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:18
    Toca, eerlijk: Zou Constant het ooit in zijn hoofd gehaald hebben om het totaalpakket Nainggolan naar Anderlecht te halen? Ik denk het niet, dat strookte totaal niet met de waarden, normen en klasse van de club. Onder Roger eigenlijk net hetzelfde he... Radja is toch niet echt het soort speler dat bij "onze club" hoort. Wat maakt dat je zo fan bent van deze man?
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:24
    Constant is dan ook van dezelfde tijd als mijn bompa he. Mss omdat ik zelf behoorlijk wat tatoeages heb. Roker ben en tegelijk ook loper. ;-)
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:27
    :) Oké, tijden veranderen natuurlijk maar je weet wat ik bedoel he :)
    Vind ik leuk
    Geertvdd +2569
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:19
    Je zwijgt over je coiffure? ;-)
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:25
    Nee want dat is wel normaal denk ik toch ;-)
    Vind ik leuk
    Fcb for ever +2602
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:32
    Een lopende rokende veertiger met tatoeage
    Ik had het nooit verwacht
    Dus eigenlijk ben jij echt een man van deze wereld
    Respect
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:45
    Haha das wel een goeike ;-) zelfs meer dan 1 hoor:-)
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:58
    Geweldig, als rokende veertiger met tatoeage ben je echt een man van de wereld... LOL
    ... En roken is niet ongezond want je moet toch van iets doodgaan, da's nog zo'n geweldige uitleg waarschijnlijk :)
    Dumb and dumber :)
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:11
    Volgens Fulgencio ben jij dan ook maar een vuil stuk ras blijkbaar haha ;)
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:28
    Ja sommige mensen zijn toch zo ouderwets ;-)
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:40
    kwist wel dat je het niet slecht ging opnemen :D
    Vind ik leuk
    Toca +33601
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:41
    Nee zeker niet. Ik ben soms verwonderd dat mensen zo oordelen over uiterlijk.
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:45
    Velen zijn gewoon zo oppervlakkig, alleen hebben ze vaak van zichzelf niet door dat zo zo stereotiep denken. erg in deze tijden
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 22:05
    Het gaat om meer dan het uiterlijk he! Gaat om zijn gedragingen, zijn hele manier van zijn...
    En het moet toch toeval zijn dat ik geen enkele arts, minister, ingenieur, leerkracht, professor, ... ken die zo door het leven gaat :)
    Maar inderdaad, dat zijn allemaal oppervlakkige mensen die stereotiep denken... LOL
    De commentaren van de "fans" die Nainggolan verafgoden zijn daarentegen verstandig, genuanceerd, ruimdenkend, ...
    Geweldig :)
    [Reactie gewijzigd op vrijdag 25 mei 2018 om 22:05]
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 22:51
    laten we het er gewoon op houden dat we in iets gewoon fundamenteel van mening verschillen. We kunnen er tot in de ochtend over discussiëren, het zal weinig uithalen. Het is alsof ik zou zeggen, water, jij zegt vuur, ik zeg wit jij zegt zwart. Geen nood der zullen wel topics passeren waarin we wel dezelfde mening delen :D
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 22:58
    Hele fijne reactie! Top man! Da’s respectvol en daar kan ik absoluut mee leven :)
    Bedankt en hopelijk komen er topics waar we aan dezelfde kant van de koord trekken!
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 23:00
    we lopen toch al hoog op voor dezelfde ploeg blijkbaar , tis al een begin ;)
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 23:12
    Hahaha, inderdaad, ik supporter al dik 30 jaar voor RSCA. Waarschijnlijk niet zo fanatiek als de meesten hier... ooit in een ver verleden 1 jaar een abonnement gehad maar voor de rest een tv-kijker
    Moet er dan wel eerlijk bij zeggen dat ik enerzijds het technische en verzorgde voetbal apprecieerde. Daarnaast kon ik me ook vinden in de eigenheid van de club: gemanierd, met een zekere standing en waardigheid... Vandaar dat Radja me wat minder ligt :)
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 23:18
    Persoonlijk supporter sinds de eerste passage van Nilis bij Rsca. Hij veranderde alles. Sindsdien is het paarswit in hart en nieren. Enerzijds sta ik ook achter uw uitleg van technisch voetbal en standing. Rsca heeft toch net iets meer 'klasse'. (al weet ik dat ik hier weer wat anti mauve tegen de schenen schop). Los daarvan heb ik het gewoon ook voor voetballers die het woord grinta verpersoonlijken. Dat verklaart dan weer wrs waarom ik radja in tegenstelling tot jij vrij hoog heb zitten. Ik vind voetballers de dag van vandaag vaak nogal neigen naar 'verwende kinderen'. Daarom alleen al vind ik radja een verademing. Nog een vb van een speler met een gelijkaardig voetbal profiel. Marco Veratti. Mss niet de meest technische van den hoop, maar das nu eens 2 vbn van spelers die er zich echt voor smijten. Heb ik alleen maar waardering voor. Bij rsca zou je kunnen zeggen dat trebel qua profiel het dichts in de buurt komt
    [Reactie gewijzigd op vrijdag 25 mei 2018 om 23:19]
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 23:35
    Klopt volledig wat je zegt! Ik vind ook dat spelers ervoor moeten gaan, soms meer grinta moeten hebben! Trebel schat ik ook heel hoog in! Alleen vind ik dat je ook grinta kunt tonen zonder die vele tattoo’s, de uitspattingen langs het plein,.. Dat stoort me vaak!
    Maar daarin verschillen de van mening en dat mag hè...
    Ten tijde van Nillis liep er ook geen type Nainggolan bij hè :) Nillis is nu samen met een oud lief van mij.., De wereld is soms klein hè :)
    Geweldige voetballer met een geweldige traptechniek hè!
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 23:53
    zijn spitsenpartner bij Psv noemde hem ooit de beste waar hij ooit mee gespeeld heeft, dat zegt veel. Rarara over wie heb ik het ? :D

    Had het onlangs gelezen dat ie een nieuwe vriendin had. Blij voor de persoon Nilis dat hij zijn gokverslaving te boven is en het geluk hem terug toelacht. Idd grappig hoe een dubbeltje rollen kan. Was jij er bij blijven 'plakken' dan had Nilis mss nooit meer het geluk gevonden. Dat kon je hem echt niet aan doen :P
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    zaterdag 26 mei 2018 om 00:09
    Hahaha, inderdaad, dat zei Ronaldo ooit over hem! Is ook een heerlijke speler geweest, dat zijn ook mijn jonge jaren geweest he... Ik heb Luc nog weten bij Winterslag spelen, toen wijlen Ludo Coeck nog bij Anderlecht was! Nadien Lozano en Scifo, Nillis, ... Topjaren he :)
    En achteraf gelukkig dat ik niet ben blijven plakken nee... Luc nu gelukkig en ik ondertussen al 20 jaar samen met mijn vrouw, getrouwd en 2 kids :)
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    zaterdag 26 mei 2018 om 00:22
    Everybody happy it seems.

    Ik zit dan wel alles te volgen wat voetbal betreft, voor hetzelfde geld zat ik al jaren op een wielerforum.

    Grappige is, puur passief gezien kan ik vrij veel sporttakken volgen. Maar actief fietsen zegt mij dus totaal niks. Het grappige eraan is, mijn pa is wielerzot, wrs vind die dat jammer dat de fiets mij niets zegt. Al was ik vriend aan huis bij een belgische ploegleider. Niet moeilijk als je met diens dochter aanpapt. Overal VIP doorgang, toegang op de ploegbus, meereizen naar grote rondes int buitenland. Zalige tijd, ook al zegt de fiets mij niks, immens respect voor een wielrenner. Heb een aantal jaren kunnen 'profiteren' van iets waar weer veel wielerfans van dromen. Toch blijft voetbal de sport die mij het meest aantrekt, en ben ik zelf eerder een loper.

    Tijden van Ludo was iets van voor mijn tijd, ook jammerlijk hoe die aan zijn einde is gekomen. Ik was eigenlijk net te klein om me Lozano levendig voor te stellen, mijn vader zat in het stadion in de match waar Desloover hem een dubbele beenbreuk schopte. Hij zegt dat zelf na al die jaren hoor je Juan nog zo roepen,om stil van te worden. Kan er niet over meepraten, maar wrs was het wel te vergelijken met het geval wasyl-witsel. Ook jammer om te jong te zijn om Resenbrink nooit live te hebben gezien. Voor velen de allerbeste die ooit het rsca shirt droeg
    [Reactie gewijzigd op zaterdag 26 mei 2018 om 00:23]
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    zaterdag 26 mei 2018 om 11:39
    Hahaha, ook daar kan ik je helemaal in volgen! Ik heb mijn hele leven gesport, zou niet zonder kunnen! Ik heb gevoetbald, doe aan zwemmen, lopen fitnessen,... Fietsen heb ik 2 seizoenen gedaan, toen heb ik mijne fiets aan de haak gegooid :) Ik vind niets saaier dan 4-5 uur op een fiets zitten joh! Om toch nog wat doelen te hebben reed ik vaak in het Luikse van beklimming naar beklimming, 5 uur in mijn uppie afzien... Nooit doe ik dat nog :) Maar net zoals jij heb ik het grootste respect voor wielrenners! Ik zeg vaak: op vlak van fysieke mogelijkheden kan bijna iedereen wielrenner worden. Natuurlijk niet even goed maar toch... Het enige dat je nodig hebt is een ijzeren karakter, net juist datgene wat menig mens en zeker voetballer ontbreekt. Welke ex-voetballers zie je na hun Carriere nog echt sporten? Een Gert Verheyen, Timmy Simons, maar dan houdt het bijna op...
    Als je judoka's (Vandecaveye), Wielrenners (Roger de Vlaminck, Lance Armstrong) na hun carrière bekijkt... Die blijven sporten en uitdagingen zoeken! Karakter!
    MAAR: Het spelletje voetbal is natuurlijk gewoon zoveel leuker ook daar ben ik het volledig met je eens. Maar wel de nadruk op "spel" in vergelijking met andere "sporten" :)
    Wat betreft ludo Coeck, Lozano,... Ik was toen 10 jaar oud, herinner me het voetbal op zich niet meer zo. In die tijd kwam dat natuurlijk allemaal ook niet zo vaak op tv zoals nu :) Mijn herinnering gaat vooral uit naar de beleving errond, het horen zeggen, de panini-albums en stickers op school :)
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    zaterdag 26 mei 2018 om 12:07
    Mijn pa is zo een wielerzot, die talloze ronde van vlaanderen en luik bastenaken luik voor wielertoeristen gereden heeft, noem een gekende col in de dolomieten, alpen of pyreneeën, die heeft ie al naar boven 'gekletst'. Zelf de mont ventoux langs de 3 zijden na elkaar, als 50 plusser, maw nogal een fanatic :D en dan kom ik af met hey zeg mijn liefje haar pa is ploegleider. Die was jaloers man haha, kwas dan nog 2 handen op 1 buik met die man.

    Triatleten zijn voor mij de meest complete sporters. Begin er maar aan , paar km zwemmen, 180 km fietsen, en dan een marathon uit de benen schudden. Zotjes :D gohja,, snap eigenlijk niet goed waar hij de kick van dat fietsen haalt, zoals je zegt, leuker om naar te kijken in de bergen (ja ik volg nu dus wel de Giro tussen al het voetbalnieuws door ) dan het zelf te doen. Soms als ik zin heb zet ik mij wel es op de rollen boven als ik bij mijn ouders ben en geen mogelijkheid heb om te gaan lopen (lees strontweer) dan kan het es zijn dat ik een gesimuleerde col op rijd via zo tackx computer u wrs wel bekend.

    Eigenlijk best raar, want zowel fietsen als lopen kan je onder dezelfde categorie plaatsen (duursport) ik vind fietsen saai, hij vindt lopen saai, terwijl het net veel raakvlakken heeft etc. Zoals je zelf aanhaalt, discipline en karakter anders bereik je in sporten helemaal niks, en al zeker in sporten waar uithouding eigenlijk de hoeksteen is van alles. Feit dat lopen niet zo 'sexy' is, tja, het oogt al saai om uren naar fietsers te kijken in een vlakke rit, laat staan dat we eens live naar een marathon kijken. Om in slaap te vallen toch?

    Niet tegenstaand dat lopen veruit de meest beoefende sport is. Als je bekijkt hoeveel sporters er aangesloten zijn bij de tennisfederatie (wat ik zelf een 15 tal jaar heb gedaan), of wielerbond, of laat staan bij een voetbalclub. komt niet in de buurt van lopers. Alleen veel minder gemediatiseerd.

    Ik waag mij volgend jaar aan een eerste marathon (in het hol van de vijand dan nog ) maar het blijft wat mij betreft wel de mooiste stad van vlaanderen, jammer die stad gelinkt is aan zo een kutploeg lol

    en ja haha als jongere was het verzamelen van panini stickers toch wel van velen hobby nr 1. Op de speelplaats was het constant uitgewissel, haha good old times, nostalgie is fun :P
    [Reactie gewijzigd op zaterdag 26 mei 2018 om 12:13]
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:41
    Eigenlijk zijn wij praktisch klonen, tattoo die komt, nog ontwerp aant bepalen, roker , loper , 30'er tho. Bij deze praktisch evengroot uitschot als gij woehhahaha
    Vind ik leuk
    Goaltje +1036
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:39
    Mitrovic was inderdaad grote klasse.
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:44
    Die kwam toch nog niet aan Radja zijn enkels hoor :)
    Vind ik leuk
    Bonanza +646
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:08
    Go f*** yourself
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:10
    De enigste die zich als een idoot gedraagt ben jij met zulk kortzichtige reacties
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 22:07
    Je verwoord het wat cru maar in essentie heb je wel een punt Fulgencio!
    Vind ik leuk
    vrijdag 25 mei 2018 om 14:18
    Eigenlijk zou hij elke over het paard getilde speler met een grote smoel en verstand van een garnaal moeten thuislaten, Courtois op kop.
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:15
    Bestaat er geen voetbalclub Fc de ideale schoonzonen. Lijkt me iets voor u :D
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 22:17
    Ik zou het niet weten, maar ik zou er wel graag voetballen als het zou bestaan :)
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 22:23
    was niet naar u gericht, maar goed die reageer knop hier, zet niet altijd de reply waar hij hoort te staan
    Vind ik leuk
    VeeDeeVee +14475
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:29
    Wacht tegen Portugal: allemaal maskertjes met Radja zijn kop op..
    Vind ik leuk
    Daydreamer +4494
    vrijdag 25 mei 2018 om 15:47
    Hoop dat er dan niet teveel kinderen naar de match kijken! Die verschrikken zich dood (of denken dat het halloween is) :)
    Vind ik leuk
    Luvabo +224
    vrijdag 25 mei 2018 om 17:13
    Peter Vandenbempt probeert op een goed blaadje te staan bij Martinez zodat hij in Rusland een voorkeur behandeling kan krijgen. In de ons omringende landen wordt er met ongeloof gereageerd op de niet-selectie van Radja en nu zouden we hier wel begrip moeten hebben!
    Vind ik leuk
    Bonanza +646
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:04
    Peter, dit is de erste keer dat je me serieus tegenvalt
    Vind ik leuk
    Boktor +692
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:51
    Vandenbempt goede reporter analist, maar deze maal slaat u de bal volledig mis. Gelijk wie met een beetje gezond verstand weet dat Raja mee moet naar Rusland en dat Martinez dit niet wil, niet om belechelijke tactische redenen maar gewoon om een persoonlijke vete met hem uit te vechten. Erger dan dit allemaal was de contractverlenging van dit tactisch onbenul voor het tornooi.
    Vind ik leuk
    vrijdag 25 mei 2018 om 19:52
    Begrijp da toch allemaal niet zulle,, zo goed is radja echt nie ze,, ze liggen eruit in de CL door hem en hij werd 2 wedstrijden zoek gespeeld op het middenveld door doe van Liverpool,,, is het door zijn hanenkam,, of zijn buitensporig gedrag erbuiten dat die zo populair is,, hazard, debruyne,, Mertens,, lukaka, allen een stuk beter
    Vind ik leuk
    Geofpurple +4125
    vrijdag 25 mei 2018 om 21:18
    En hoeveel matchkes van radja heb gij gezien, buiten de CL. Maw hoeveel matchen van Roma heb je gezien in de Serie A? wrs kan je het tellen op je 1 hand
    Vind ik leuk

    Bekijk het laatste nieuws

    Vandenbempt snoert critici de mond na Nainggolan-klachten: "Ergerlijk"