OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk stelt Vreven aan en breidt technische staf uit

OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk stelt Vreven aan en breidt technische staf uit

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 11:59vr 25-05-2018 om 11:59

KFCO Beerschot Wilrijk heeft Stijn Vreven officieel aangesteld als nieuwe coach. Ook de technische staf wordt gevoelig uitgebreid. 

Will Still, Patrick Nys, Frank Dauwen, Hernan Losada, Pieter Jacobs, Werner Martens, Karim Bachar, Ralph Plasmans en Marc Noé maken vanaf de technische staf uit. De belangrijkste naam is echter die van nieuwe T1 Stijn Vreven.

"Ik ben superblij en tegelijkertijd ook fier dat ik coach van KFCO Beerschot Wilrijk word. Voor mij is dit echt een makkelijke keuze geweest. Ik ben er van overtuigd dat heel wat coaches dolgraag hier trainer zouden willen worden", vertelt hij op de officiële website. 

"Dat de club er net mij heeft uitgekozen streelt mijn ego. We waren er dan ook snel uit. De onderhandelingen en gesprekken hebben echt niet lang geduurd. Ook al omdat ik rap een goed gevoel had bij 'Beerschot', dat ik toch als één van de roemrijkste clubs in België beschouw. De geschiedenis van de club spreekt voor zich, het vurige van de supporters is ook gekend. Dat volkse karakter past perfect bij mij. Net als dat vurige natuurlijk..."

Plaats een reactie

Luvabo +231
vrijdag 25 mei 2018 om 12:35
Past perfect in het plaatje van de club.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws