'Morata kan Chelsea verlaten: Spaanse spits gezien met directeur van oude club'

'Morata kan Chelsea verlaten: Spaanse spits gezien met directeur van oude club'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 10:36vr 25-05-2018 om 10:36

Alvaro Morata is niet gelukkig bij Chelsea en lijkt na een seizoen alweer te gaan vertrekken uit Londen. De 25-jarige Spanjaard is in Milaan gezien met zijn zaakwaarnemer Bozzo én de sportief directeur van Juventus, Fabio Paratici.

De Oude Dame zou Morata maar wat graag terug naar Turijn halen, schrijft Marca. De spits was in de seizoenen 2014/'15 en 2015/'16 succesvol bij Juve, voordat Real Madrid een terugkoopoptie lichtte. Afgelopen zomer verkocht de Koninklijke hem aan Chelsea. In de Premier League bleef Morata in zijn eerste seizoen steken op elf goals in 31 duels.

Aan het weinig gelukkige huwelijk komt nu dus mogelijk alweer een einde. Chelsea lijkt hem echter niet naar Juventus te willen laten gaan, maar hoopt hem in een deal voor Mauro Icardi te betrekken, schrijft Il Messaggero. The Blues zouden dan bovendien nog 35 tot veertig miljoen willen overmaken naar Internazionale.

Plaats een reactie

vrijdag 25 mei 2018 om 23:57
algemeen directeur Giuseppe Marotta van Juventus heeft dat gerucht ontkend.
"Dit zijn echter slechts geruchten die ik wil ontkennen, aangezien we niemand willen misleiden. We hebben al een geweldige aanval van internationale klasse, dus dat is een linie die we niet per se hoeven te versterken."
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws