Vanhaezebrouck is het beu: Anderlecht is lek langs alle kanten

Vanhaezebrouck is het beu: "Anderlecht is lek langs alle kanten"

25-05-2018 09:50
13

RSC Anderlecht rondde dan wel de komst van onder meer Antonio Milic en Knowledge Musona af, toch werden die namen al enige tijd gelinkt aan paars-wit. Hein Vanhaezebrouck wil komaf maken met het lekken naar de buitenwereld.

In het programma 'Wereldkampioenen' ging het onder meer over Dries Mertens. Zo zouden er tijdens het vorige WK oplossing uitgelekt zijn. Meer nog: het zouden de spelersvrouwen geweest zijn die met de info naar buiten kwamen.

Vanhaezebrouck reageerde cynisch. "Dat is in Anderlecht geen probleem. Omdat er al lang iemand anders al via Twitter heeft laten weten wie er zal spelen. Anderlecht is de meest open club van België op dat gebied", klinkt het.

Lek bij Anderlecht
De Anderlecht-coach begrijpt niet hoe het komt dat bij paars-wit alles meteen de buitenwereld bereikt. "Bij mij zijn het de vrouwen niet die babbelen. Anderlecht is lek langs alle kanten. In Anderlecht kan je niks verborgen houden."

Op termijn hoopt Vanhaezebrouck daar komaf mee te maken. "Als je vandaag beslist om anders te gaan voetballen, dan staat het morgen in alle kranten. Dat is een grote uitdaging voor de toekomst", besluit de trainer van paars-wit.