'Opent transfer de deuren voor ander transfertarget van Belgische topclub?'

'Opent transfer de deuren voor ander transfertarget van Belgische topclub?'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 10:51vr 25-05-2018 om 10:51

Racing Genk heeft donderdag officieel de contractverlenging van Leandro Trossard aangekondigd. Een serieuze opsteker voor de Limburgers, dat duidelijk nog niet klaar is op de transfermarkt. De volgende nieuwkomer is al op komst.

Het Belang van Limburg weet dat Gabriël Leveh op het punt staat om een contract te tekenen in de Luminus Arena. De 18-jarige Ghanees legde zelfs al zijn medische testen af bij Genk. Vrijdag wordt de transfer normaal gezien helemaal afgerond.

De jonge middenvelder komt over van Tema Youth in Ghana. Er was heel wat interesse in Leveh, maar Genk wist toch aan het langste eind de trekken. Helemaal klaar voor het grote werk is de Ghanees echter nog niet, hij zal het eerste seizoen ondergebracht worden bij de beloften.

Paintsil

Deze winter aasde Racing Genk nog op Joseph Paintsil. De twintigjarige Ghanees speelt op dit moment nog voor TC Ferencvarosi in Hongarije, maar ook het Tema Youth van Leveh is nog deels eigenaar van Paintsil. Daar houdt het niet op: Paintsil is ook aangesloten bij hetzelfde makelaarsbureu als Leveh. De Genkse fans hopen op fanfora dan ook al op een package deal. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws