'Anderlecht en drie andere clubs strijden om Argentijnse goalgetter'

'Anderlecht en drie andere clubs strijden om Argentijnse goalgetter'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 09:00vr 25-05-2018 om 09:00

RSC Anderlecht heeft al een pak transfers gedaan met het oog op volgend seizoen, toch is het huiswerk van de Brusselaars nog lang niet af. Zo moet er absoluut nog een topspits bij. Paars-wit lonkt daarbij naar Facundo Ferreyra.

Luc Devroe bevestigde dat de Argentijn weldegelijk een concrete piste is voor Anderlecht. De topschutter van Shaktar Donetsk is einde contract na dit seizoen, waardoor hij de clubs gratis voor het uitkiezen heeft.

Kapers op de kust
Benfica haakte dan wel af, toch zijn er met CSKA Moskou en Fenerbahçe nog een aantal geïnteresseerden. Nu komt daar ook Espanyol bij. La Dernière Heure weet dat Ferreyra binnenkort een onderhoud heeft met de Spaanse club.

Indien paars-wit de topschutter uit Oekraïne in huis wil halen, handelt het maar beter snel. Devroe zal Ferreyra proberen overtuigen alsnog voor een Belgisch avontuur te kiezen. Volgende week al wordt er meer nieuws verwacht omtrent de situatie van de Argentijn.

Poll

Zal Anderlecht in zijn opzet slagen?

(490 stemmen)

Plaats een reactie

FcRazor +1619
vrijdag 25 mei 2018 om 10:36
Niet geheel onhaalbaar, maar zal zeer moeilijk worden. Zuid amerikaan en spanje. Of spreek mijn "hoop" hier te veel? Zou geweldige transfer zijn.
Vind ik leuk
Mckenzie +4679
vrijdag 25 mei 2018 om 10:51
Als dat lukt...chapeau. Ambitieuze aankoop.
Vind ik leuk
vrijdag 25 mei 2018 om 15:45
Dat zou pas een toptrasfer zijn!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws