Nainggolan reageert dan toch op niet-selectie: Ik verdien meer respect

Nainggolan reageert dan toch op niet-selectie: "Ik verdien meer respect"

24-05-2018 20:00
17

Het was hét nieuws van de week: de niet-selectie van Radja Nainggolan voor het aankomende WK. Roberto Martinez gaf zelfs geen plaats in de voorlopige kern van 28 namen. Nainggolan begrijpt dat niet, vertelt hij op VTM.

Tot dusver reageerde Nainggolan enkel indirect, via zijn fanclub. Bij VTM komt hij nu zelf aan het woord. “Natuurlijk wilde ik erbij zijn, maar de coach heeft zijn keuze gemaakt. En hij heeft gekozen om mij niet mee te nemen", vertelt hij daar.

"Waarom? Dat is onduidelijk voor mij, maar dat is het leven zeker. Het WK missen is voor mij een heel zware klap, want ik heb er al één gemist. De voorbije jaren heb ik vier goeie seizoenen gespeeld bij Roma. Dan denk ik toch dat ik op basis van mijn prestaties meer respect verdien."

Hij kreeg deze week ook een resem steunbetuigingen van fans en medespelers, onder meer ook van Dries Mertens. "Het doet wel deugd dat ik respect krijg van het volk. En ook van de ploegmaten. Ik denk dat ze nu gefocust moeten zijn op de ploeg zelf. Er komt immers een WK aan."