OFFICIEEL: Leandro Trossard verlengt zijn contract bij KRC Genk

OFFICIEEL: Leandro Trossard verlengt zijn contract bij KRC Genk

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 15:08do 24-05-2018 om 15:08

Leandro Trossard heeft een nieuwe contract ondertekend bij KRC Genk. De flankaanvaller heeft een nieuwe overeenkomst getekend tot medio 2021, met optie op een extra seizoen.

De 23-jarige Trossard doorliep de jeugdopleiding van Genk, maar kon niet meteen doorbreken in het eerste elftal. Na uitleenbeurten aan Lommel United, KVC Westerlo en Oud-Heverlee Leuven kwam hij vorig seizoen helemaal tot ontplooiing in de Luminus Arena.

Omwille van een blessure miste de winger een groot deel van dit seizoen. Zijn terugkeer heeft hij echter niet gemist. In 18 wedstrijden scoorde hij acht keer en gaf hij drie assists. Trossard is ervan overtuigd dat hij ook volgend jaar nog kan bijleren bij de Limburgers.

"Ik ben heel blij. Ik wil eerst en vooral iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan dit nieuwe contract", aldus Trossard tijdens een persconferentie. "De supporters hebben zeker en vast een rol gespeeld. Ik merkte de afgelopen weken dat iedereen wilde dat ik bleef."

"Momenteel voel ik me weer heel goed. Ik sta er weer. Zondag is een heel belangrijke wedstrijd. We zullen iedereen nodig hebben, zowel op als naast het veld. We kunnen niet alleen winnen", besloot de flankaanvaller.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws