'United troeft City af en betaalt 50 miljoen voor middenvelder; Arnautovic plan B'

'United troeft City af en betaalt 50 miljoen voor middenvelder; Arnautovic plan B'

24-05-2018 13:30
2

Manchester United is dicht bij het aantrekken van Fred. De onderhandelingen met Shakhtar Donetsk zijn in een vergevorderd stadium.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio en het Engelse Sky Sports. Beide media melden dat een transfer aanstaande is. Sky Sports weet dat United United Fred nog vóór het WK wil presenteren. Manchester City wilde Fred in januari halen als vervanger van Fernandinho, maar nu lijkt de grote aartsrivaal er met de 25-jarige middenvelder vandoor te gaan.

Sky Sports meldt niet welk bedrag er gemoeid is met de transfer. Di Marzio meldt dat wél: Manchester United betaalt naar verluidt vijftig miljoen euro om Fred naar de Premier League te halen. Naast Fred is de club volgens Di Marzio ook geïnteresseerd in Mario Mandzukic. Mocht de spits van Juventus niet haalbaar zijn, dan geldt Marko Arnautovic (West Ham United, voormalig FC Twente) als alternatief.

United hoopt zich deze zomer ook nog te versterken met Sergej Milinkovic-Savíc, maar de club voelt er op dit moment niet veel voor om honderd miljoen euro te betalen voor de sensatie van SS Lazio.