'United troeft City af en betaalt 50 miljoen voor middenvelder; Arnautovic plan B'

'United troeft City af en betaalt 50 miljoen voor middenvelder; Arnautovic plan B'

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 13:30do 24-05-2018 om 13:30

Manchester United is dicht bij het aantrekken van Fred. De onderhandelingen met Shakhtar Donetsk zijn in een vergevorderd stadium.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio en het Engelse Sky Sports. Beide media melden dat een transfer aanstaande is. Sky Sports weet dat United United Fred nog vóór het WK wil presenteren. Manchester City wilde Fred in januari halen als vervanger van Fernandinho, maar nu lijkt de grote aartsrivaal er met de 25-jarige middenvelder vandoor te gaan.

Sky Sports meldt niet welk bedrag er gemoeid is met de transfer. Di Marzio meldt dat wél: Manchester United betaalt naar verluidt vijftig miljoen euro om Fred naar de Premier League te halen. Naast Fred is de club volgens Di Marzio ook geïnteresseerd in Mario Mandzukic. Mocht de spits van Juventus niet haalbaar zijn, dan geldt Marko Arnautovic (West Ham United, voormalig FC Twente) als alternatief.

United hoopt zich deze zomer ook nog te versterken met Sergej Milinkovic-Savíc, maar de club voelt er op dit moment niet veel voor om honderd miljoen euro te betalen voor de sensatie van SS Lazio.

Plaats een reactie

agdh +2020
donderdag 24 mei 2018 om 14:14
Arnautovic zie ik niet direct slagen bij Man U eerlijk gezegd, lijkt een kwakkel ;)
Vind ik leuk
donderdag 24 mei 2018 om 20:31
en Mario Mandzukic blijft bij Juventus heeft Marotta al gezegd.
Vind ik leuk
Amongoth +279
donderdag 24 mei 2018 om 22:58
Waar blijven jullie die zever halen, oud en nog ouder nieuws. City heeft in januari afgezien van de aankoop Fred. De reden was dat ze Fred direct wilde inlijven. Fred moest bij Shakhtar zijn seizoen uitdoen, en City is toen afgehaakt. En volgens jullie uitleg troeft ManU, City nu af. Jongens,.. van bladvulling gesproken. Zatte caffee praat of wa.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws