'RSC Anderlecht gaat vol voor topspits, maar neemt afscheid van uitblinker'

'RSC Anderlecht gaat vol voor topspits, maar neemt afscheid van uitblinker'

24-05-2018 13:00
4

RSC Anderlecht kondigde woensdag maar liefst vier definitieve transfers aan. De transferhonger van de Brusselaars is echter bijlange nog niet gestild. Vooral de komst van één of twee topspitsen is de topprioriteit van Luc Devroe en co.

Eerder meldde VoetbalPrimeur.be al dat Facundo Ferreyra (27) van Shaktar Donetsk en Carlos Eduardo (21) van Goias in beeld zijn bij paars-wit. Aanvankelijk leken dit slechts geruchten te zijn, maar nu blijkt dat er meer aan de hand is.

De sportief directeur van Anderlecht komt met goed nieuws voor de paars-witte supporters. "Dat zijn zeker pistes", reageert Devroe in Het Laatste Nieuws. De komst van (één van) beide aanvallers zou bijzonder straf zijn, aangezien zij het hof worden gemaakt door heel wat buitenlandse (top)clubs.

Exit Onyekuru
De toekomst van Lukasz Teodorczyk is nog twijfelachtig, alsook die van Isaac Kiese Thelin – die terugkeert na zijn uitleenbeurt aan Waasland-Beveren. Wie alvast niet meer te zien zal zijn in het Astridpark, is Henry Onyekuru. "Hij blijft wellicht niet", is Devroe duidelijk.