'United en Tottenham openen onderhandelingen over Alderweireld'

  'United en Tottenham openen onderhandelingen over Alderweireld'

  Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 08:43do 24-05-2018 om 08:43

  Een transfer van Toby Alderweireld naar Manchester United is weer een stap dichterbij. The Mancunians zijn de onderhandelingen met Tottenham Hotspur begonnen, meldt The Daily Mirror.

  De boulevardkrant bevestigt dat de Spurs een 'Van Dijk-achtig' bedrag voor de 29-jarige Belg willen ontvangen. Aanvankelijk werd gedacht dat voorzitter Daniel Levy een prijskaartje van zestig miljoen op Alderweireld zou plakken, maar hij zet nu dus in op een bedrag van bijna tachtig miljoen euro.

  Het is niet duidelijk hoever United voor de Rode Duivel wil gaan. Hij heeft nog een contract tot medio 2019, met een optie voor nog een jaar. Wanneer Tottenham van die mogelijkheid gebruik maakt, kan Alderweireld volgend jaar zomer voor 'slechts' dertig miljoen euro vertrekken.

  Ajax zal de onderhandelingen met argusogen gaande slaan. Als Alderweireld de overstap maakt naar United, lijkt dat immers gevolgen te krijgen voor Matthijs de Ligt. De Oranje-international is in Londen nadrukkelijk in beeld als opvolger van Alderweireld.

  Plaats een reactie

  zapperboy +1093
  donderdag 24 mei 2018 om 09:05
  Hopelijk kan Alderweireld wel voor de prijzen gaan met United, laat ons eerlijk zijn: met de Spurs lukt het altijd net niet.
  Vind ik leuk
  Vaneigens +1039
  donderdag 24 mei 2018 om 12:11
  Excuseer, de Spurs staan op een 3de plaats, brengen keimooi voetbal en hebben een coach die veel stabieler is dan Mourinho. Utd heeft een veel grotere naam, waarheid, maar of ze daarom meer kansen hebben om een prijs te pakken,...
  Vind ik leuk
  zapperboy +1093
  donderdag 24 mei 2018 om 13:52
  Klopt helemaal, maar prijzen pakken doet Spurs niet.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws