Nieuwkomer van Gent: ik sprak nooit met Club Brugge en Standard

Nieuwkomer van Gent: "ik sprak nooit met Club Brugge en Standard"

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 08:39do 24-05-2018 om 08:39

Stallone Limbombe speelt volgend seizoen voor KAA Gent. Donderdag wordt hij officieel voorgesteld, maar in Gazet van Antwerpen sprak hij al over zijn transfer. 

Gent neemt Limbombe transfervrij over van Royal Antwerp FC. Er waren enkele kapers op de kust, maar de Buffalo's konden de flankspeler overtuigen om voor hen te kiezen. "Gent kon de beste plannen voorleggen en heeft in mijn ogen ook de beste toekomst. Ook volgend seizoen mikt de club op de top vier. Jammer dat de club naast de Champions League greep, maar de Europa League is ook al mooi."

Bij Club Brugge speelde zijn broertje Anthony kampioen. Samen in één ploeg spelen was geen optie."Er waren nog kandidaten, maar met Standard of Club Brugge heb ik nooit gesproken. De concurrentie bij Gent zal nog groter zijn dan bij Antwerp, maar daar word je alleen maar beter van. Concurrentie zorgt voor de juiste flow én voor positieve energie." Bij de Buffalo's zal hij wellicht de vertrekkende Moses Simon moeten opvolgen."

Plaats een reactie

Reagens +3165
donderdag 24 mei 2018 om 09:06
Ik vrees/verwacht dat dit eerder een transfer in de breedte gaat worden. Het feit dat hij de Belgische nationaliteit heeft is ook meegenomen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws