UPDATE: 'Waasland-Beveren denkt aan dezelfde trainer als Anderlecht'

UPDATE: 'Waasland-Beveren denkt aan dezelfde trainer als Anderlecht'

24-05-2018 09:30

Volgens Het Laatste Nieuws zal Jonas De Roeck niet lang zonder werk zitten. De pas ontslagen trainer van STVV kan volgens de krant aan de slag bij RSC Anderlecht als trainer van de beloften.

Anderlecht heeft sinds kort een vacature openstaan. Michel Preud'homme kwam immers Emilio Ferrera halen in Brussel. Een aderlating voor paars-wit, want de beloftencoach leverde achter de schermen mooi werk af.

De Roeck nam dit seizoen over bij STVV, maar kreeg in de loop van het jaar te horen dat hij volgend seizoen niet meer voor de groep staat in Limburg. Ondertussen raakte bekend dat Marc Brys bij de Kanaries de fakkel overneemt.

Volgens Het Laatste Nieuws is één en één twee. De Roeck, die woensdag op Neerpede zou geweest zijn, wordt aan de job van beloftentrainer bij Andelecht gelinkt. Zelf ontkent hij dat nog: "Ik ben daar niet van op de hoogte", aldus de man die ook Brys kan opvolgen bij Beerschot Wilrijk.

Update 09.30: Niet alleen Anderlecht denkt aan De Roeck. Ook Waasland-Beveren toont volgens Het Nieuwsblad interesse in de vrije trainer. In het Waasland kan De Roeck Sven Vermant opvolgen als T1. Bij Anderlecht kwam De Roeck in beeld nadat hij tijdens zijn opleiding voor een Pro Licence-diploma goede banden kreeg met Jean Kindermans, de jeugdhoofdleidingen bij Anderlecht.