FC Barcelona aast op sensatie van vijftig miljoen euro: Eerst moeten ze betalen

FC Barcelona aast op sensatie van vijftig miljoen euro: "Eerst moeten ze betalen"

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 23:38wo 23-05-2018 om 23:38

FC Barcelona zit achter Rodrygo aan, net als Paris Saint-Germain, Manchester City en Liverpool. De pas zeventienjarige Braziliaan mag alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken bij zijn club Santos.

Dat laat voorzitter José Carlos Peres weten op een speciaal ingelaste persconferentie. Peres bevestigde en passant dat Barcelona één van de geïnteresseerde clubs is. Van onderhandelingen is echter geen sprake, omdat Santos na de geruchtmakende Neymar-deal nog een appeltje te schillen heeft met de Spaanse grootmacht.

"Nee, we hebben geen meeting gepland met Barcelona. De rechtszaak over Neymar loopt nog steeds. Barça heeft zichzelf verrijkt met die transfer en wij eisen 14,5 miljoen euro", wordt Peres geciteerd door Globoesporte. "Als ze betalen, zullen we andere dingen bespreken."

Met 'andere dingen' bedoelt de Santos-voorzitter een mogelijke transfer van Rodrygo. De zeventienjarige aanvaller is een sensatie in Brazilië, maar heeft een torenhoog prijskaartje: vijftig miljoen euro. Als Barcelona of een andere geïnteresseerde club bereid is dat te betalen, wordt Rodrygo de duurste zeventienjarige ooit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws