Schiet target zich in de voet? Als ik Anderlecht was, zou ik ook voor Sels gaan

Schiet target zich in de voet? "Als ik Anderlecht was, zou ik ook voor Sels gaan"

23-05-2018 22:00
5

Nu de Jupiler Pro League erop zit, breekt voor de meeste spelers een welverdiende vakantieperiode aan. Vanwege de komende transferzomer zal die echter niet voor iedereen even kalm verlopen. Vraag dat maar aan Hendrik Van Crombrugge.

De doelman van KAS Eupen is 'hot' bij onze topclubs, want zowel RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard als KAA Gent zouden achter hem aan zitten. Het ene gerucht volgt het andere in sneltempo op, maar voorlopig staat er nog niets concreet op papier. Daar ziet Van Crombrugge zelf geen verandering in komen de volgende weken.

"Het zou kunnen dat ik straks gewoon de voorbereiding aanvat met Eupen", vertelt onze landgenoot bij Sport/Voetbalmagazine. "Er is interesse van veel clubs, maar ik verwacht dat de aangekondigde keeperscarrousel in België pas op gang komt na het WK."

"Gent heeft een doelman op het WK (Lovre Kalinic, nvdr.), Standard ook (Guillermo Ochoa, nvdr.)", somt Van Crombrugge op. "Anderlecht wil eerst Sels proberen te halen. Dat zou ik ook proberen, als ik bestuurder van Anderlecht was."