Coucke heeft veel vertrouwen in nieuwkomer: 'Hij kan de verrassing worden'

Coucke heeft veel vertrouwen in nieuwkomer: 'Hij kan de verrassing worden'

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 20:48wo 23-05-2018 om 20:48

Marc Coucke heeft woensdag twee spelers weggehaald bij KV Oostende. Knowlegde Musona en Antonio Milic maken de overstap naar Anderlecht. Hoogstwaarschijnlijk volgt ook Aristote Nkaka in hun spoor.

Coucke haalt dus meteen een paar spelers weg bij zijn ex-club, maar hij heeft veel vertrouwen in de nieuwkomers. Vooral Musona gaat schitteren volgens hem. "Hij kan de verrassing worden volgend seizoen. In een betere ploeg kan hij zijn kwaliteiten ten volle benutten", vertelde Coucke bij de voorstelling van de Zimbabwaan. 

De speler zelf was uiteraard in de wolken met zijn transfer naar paars-wit. "Het belangrijkste was om een goede club te vinden. Anderlecht is een grote club in België en het is leuk dat ik Coucke en Devroe opnieuw terugzie. We moeten op een hoog niveau voetballen volgend seizoen. Dat wordt elke week van ons verwacht in een grote club", aldus Musona.

Plaats een reactie

Goegebuer +1380
woensdag 23 mei 2018 om 21:00
Ik hoop voor Verheyen dat Oostende ook wat inkomende transfers gaat doen...
Vind ik leuk
blondel +3041
woensdag 23 mei 2018 om 21:04
Hoezo?Oostende B heeft zojuist 4 nieuwe aanwinsten voorgesteld.
Vind ik leuk
woensdag 23 mei 2018 om 22:09
Musona. Ik weet het niet. Positief is dat Anderlecht nu wel meer tactische mogelijkheden krijgt met zo'n speler. Anderzijds schuilt er wel iets van talent in hem, maar bij Anderlecht is het bijna elke match van moeten en dat was bij Oostende niet. Het kan zoals,Coucke zegt een schot in de roos worden, maar voor hetzelfde geld wordt dit helemaal niets.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws