Club-aanvaller denkt niet aan transfer: Het is niet dat er een probleem is

Club-aanvaller denkt niet aan transfer: "Het is niet dat er een probleem is"

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 20:32wo 23-05-2018 om 20:32

Jelle Vossen heeft er een moeilijk seizoen opzitten bij Club Brugge. De aanvaller kwam amper van de bank onder Ivan Leko, al was hij wel beslissend in de titelstrijd met enkele belangrijke goals. Toch denkt de 29-jarige aanvaller zeker niet aan een transfer. 

"Als je slecht in je vel zit, begin je over alles na te denken. Vertrekken is misschien wel de gemakkelijkste weg, maar biedt niet altijd de juiste oplossing", vertelde Vossen aan Het Laatste Nieuws. "Ik zit hier ook uitstekend, zowel bij Club als privé. Plus twee titels in drie jaar en in die drie jaar ook veel gescoord."

Vossen scoorde de voorbije twee seizoenen 37 competitiegoals, niemand doet beter. "Voilà, daarom. Het is niet dat er een probleem is. "Ik heb dit seizoen alles in functie van het collectief gesteld. Ik heb er ook geen probleem mee om mezelf aan de kant te schuiven."

"Dat heeft ons dit seizoen ook zo sterk gemaakt. Je kunt je hoofd laten hangen, maar ik heb ondertussen ook wel geleerd dat dat nergens toe leidt. Altijd weer opstaan. Zo heb ik het ook van thuis uit meegekregen", besloot de aanvaller van Blauw-Zwart.

Lees ook: "Als je slecht in je vel zit, begin je over alles te denken"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws