Nieuwkomer Anderlecht in de wolken: “De grootste club van België”

Nieuwkomer Anderlecht in de wolken: “De grootste club van België”

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 17:09wo 23-05-2018 om 17:09

Met Luka Adzic heeft RSC Anderlecht een nieuwe Serviër in de rangen. De vleugelspeler komt over van Rode Ster Belgrado. Via de officiële kanalen van Anderlecht reageerde Adzic op zijn transfer.

“Ik ben heel blij dat ik hier bij Anderlecht ben. Ik ben op de hoogte van alle Serviërs die hier al gespeeld hebben. Ik ken hen persoonlijk en ze hebben mij het allerbeste verteld over deze club. Ik hoop dat ik hun voetsporen kan treden", stelt Adzic.

De speler ging niet over één nacht ijs bij zijn keuze voor Anderlecht. "Vooraf sprak ik al een paar keer met Obradovic en Markovic. Met Spajic (die net verkocht is aan Krasnodar, nvdr) heb ik ook gesproken. Ik ken hen dus goed. Ze hebben me veel gelukt gewenst en me verteld dat dit een fantastische club is om door te groeien."

"De andere clubs die ook interesse toonden zijn ook grote clubs zoals Anderlecht, maar toen ik keek naar de geschiedenis van de club en de Serviërs die hier speelden was mijn beslissing snel gemaakt. De club is 'koninklijk' en de grootste van België. Ik ben er van overtuigd dat dit de beste weg is voor mijn ontwikkeling als speler.”

Snelheid en dribbels
Adzic beschikt naar eigen zeggen over de nodige kwaliteiten om te slagen in Brussel. “Mijn positie is op de linkervleuger, als linkeraanvaller. Mijn kwaliteiten? Mijn snelheid, mijn dribbels op één tegen één, de laatste pas, mijn vrije trap. Er is veel, maar we zullen zien wat het hier wordt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws