Hazard tempert de hoge verwachtingen: ''Wij zijn niet de favorieten''

Hazard tempert de hoge verwachtingen: ''Wij zijn niet de favorieten''

23-05-2018 13:04
6

De Rode Duivels mikken op het allerhoogste voor het WK in Rusland. Thorgan Hazard bevestigt de doelstelling, maar schat een viertal landen momenteel hoger in.

Hazard vindt wel dat deze gouden generatie vol van de wereldtitel moet dromen. ''Als je die goesting niet hebt, gaat het nooit lukken. Iedereen heeft er zin in: coach, spelers, supporters, journalisten. We moeten samen sterk staan om ervan te dromen. Maar er spelen natuurlijk veel factoren. Blessures, beslissingen van de arbitrage die tegen jou zijn, een rode kaart op een belangrijk moment … Je moet wat geluk hebben'', zei de jongere broer van Eden woensdag op een persconferentie.

De aanvallende middenvelder beseft dat er meer en meer verwachtingen zijn van de Rode Duivels. Hazard ziet ons land echter niet als dé te kloppen ploeg. '"Ik zet Spanje, Brazilië, Frankrijk en ook Duitsland bij de favorieten. Maar het belangrijkste zijn eerst die drie groepsmatchen. Het toernooi goed beginnen is primordiaal. Als je goed begint, pak je vertrouwen en ben je meer ontspannen. Dan kan het snel gaan"', besluit hij hoopvol.

Lees ook: "De bondscoach moet me meenemen omwille van wie ik ben, niet voor Eden"