Ook Eén lijdt onder niet-selectie van Nainggolan: uitzending wordt geannuleerd

Ook Eén lijdt onder niet-selectie van Nainggolan: uitzending wordt geannuleerd

23-05-2018 11:41
5

Dat Radja Nainggolan het WK in Rusland moet laten schieten, doet heel wat spelers en supporters pijn. Ook de media lijden echter onder de afwezigheid van de excentrieke Rode Duivel. Zo moet Eén schrappen in de programmatie.

Deze week verscheen op de openbare omroep de eerste aflevering van 'Wereldkampioenen', een programma van Ben Crabbé waarin enkele sleutelspelers van de nationale ploeg onder de loep genomen worden. De eer om de spits af te bijten viel Kevin De Bruyne te beurt. In de zesdelige reeks was enkel ook een uitzending rond Nainggolan gepland.

Die episode gaat nu niet door, meldt Het Nieuwsblad. In het tafelgesprek met gasten Karl Vannieuwkerke, Olivier Deschacht en Kamagurka werd te zeer uitgegaan van het feit dat Nainggolan er wel degelijk zou bij zijn in Rusland, waardoor hermonteren geen optie bleek. Ook de opnames opnieuw starten was onhaalbaar. Daardoor zal de reeks nu slechts uit vijf afleveringen bestaan. De komende weken zullen Dries Mertens, Eden Hazard, Romelu Lukaku en Vincent Kompany aan bod komen.