'Club Brugge klopt aan bij Charleroi en gebruikt Perbet als pasmunt'

'Club Brugge klopt aan bij Charleroi en gebruikt Perbet als pasmunt'

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 10:18wo 23-05-2018 om 10:18

Met Joakim Maehle en Clinton Mata had KRC Genk dit seizoen twee gelijkwaardige alternatieven op de rechterflank. Die laatste werd gehuurd van Sporting Charleroi. Voorlopig is Genk er nog niet over uit of het Mata langer wil houden. Daar hoopt Club Brugge van te profiteren.

RMC Sport weet namelijk dat de kersverse landskampioen verregaande interesse toont in de Angolese Belg. Club zou al met Charleroi over een mogelijke overgang onderhandeld hebben. Het verdict van die gesprekken: voor 3,5 miljoen euro mag Mata zich aan het Jan Breydelstadion komen aanmelden.

Veel geld voor een rechtsachter, moet Blauw-Zwart geredeneerd hebben, want het heeft een opmerkelijke deal in gedachten. Club zou namelijk Jérémy Perbet willen betrekken. De Franse goalgetter werd deze jaargang uitgeleend aan KV Kortrijk.

De Bruggelingen hopen dat Perbet de prijs met één miljoen euro zal verlagen. Of dat voldoende zal zijn voor Charleroi om Mata los te weken, is voorlopig nog koffiedik kijken. Bij Genk werkte hij dit seizoen 24 wedstrijden af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Mata een goede versterking zijn voor Club?

Ja
70%
Nee
30%
(784 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws