'Onwaarschijnlijke wending op til voor Simons? Nog een jaar

'Onwaarschijnlijke wending op til voor Simons? "Nog een jaar"

23-05-2018 09:50
17

Timmy Simons heeft normaal gezien afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge erop zitten. De 41-jarige routinier wil echter niet volledig stoppen met voetballen. Vermoedelijk gaat hij in de lagere reeksen aan de slag.

Analist Wim De Coninck zou er echter niet van schrikken mocht Simons er toch nog een extra jaartje bijdoen in het Jan Breydelstadion. "Ik ben er zeker van dat hij het liefst nog een jaar bij Club Brugge wil voetballen. Of hij dat moet doen, weet ik niet."

Na de wedstrijd tegen KAA Gent én op het kampioenenfeest maandag werd Simons op handen gedragen door zijn ploegmaats. "Misschien moet je wel afscheid nemen in schoonheid, zoals zondag. Maar blijkbaar doet hij het nog altijd enorm graag", gaat hij verder in Sport/Voetbalmagazine.

Vat vol ervaring
Club Brugge zou volgens de Coninck alvast een gouden zaak doen. "In Brugge weten ze: mocht hij volgend seizoen niet meer in de kleedkamer zitten, dan zullen ze hem geweldig missen. Tenslotte is hij ouder dan de coach, is hij al voor de zevende keer kampioen, kent hij al die zaken en emoties die ze er meemaken en weet hij hoe ermee om te gaan."